Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo kod nas seljacine hoce plate za sjedenje sto nista nerade. I strajkuju sa pivom u ruci . Dovesti specijalce pa da im ocitaju po ledima lekciju . Neradnici seljacki .
Sljedeći put samo policiju poslat. Mamu im njihovu, svaka budala izlazi na put i strajkuje a svi za SDA glasali
Iritantna zadnja slika... Lik sjedi na bankini "noga preko noge" sa pivom u ruci?! Dosao da strajkuje I trazi neka svoja prava, blokirajuci hiljade drugih koje zaradjuju hljeb, zive svoje zivote I koji nemaju nikakve veze sa njihovom propalom firmom. Za sest sati sto je "strajkovao" ispijajuci pive I puseci cigare mogao je sebi posaditi red maline kao hiljade drugih koji se bore u zivotu I ne cekati sadaku nekakvog ministra kojem psuje majku jer mu je za sve u zivotu kriv (a kojeg je sam birao)
Ova krivaja je za svaku osudu ništa nerade a daj plate .Zašto gospodo kad vam je zadnja stolica izašla iz pogona kad ste platili zadnji porez.Sram vas bilo.
ljudi dragi dzaba trosite vrijeme zivce i energiju jer se sve svodi na pusta obecanjs protesti u ovj drzavi nemaju smisla vidite i sami
ovaj dan treba proglasiti drzavnim praznikom kao "dan obecanja"
Mnogi ne shvataju, da blokada puta i jeste mjera, da oni oštećeni, privatnici, vlasnici i prevoznici, počnu vršiti pritisak na svoje kontakte u Vladi ili direktno, da riješe ovo pitanje, da bi mogli nastaviti poslovati. Blokadom puta sve staje i morate pokazati malo razumijevanja i pogotovo da shvatite šta je ustvari cilj blokade, a ne da idete u ljude autima i gazite ih. Kao da bi oni riješili išta da protestuju ispred Vlade ili da zapale nečije kuće itd.
@jogy28 to je ta vrsta pritiska, nakon toga, da nam je zgrada blokirana, kao što navodiš, zvali bi opštinu da udovolji zahtjevima, jer ne možemo na posao, ne mogu djeca u školu, vrtiće, ne možemo u nabavku itd. a ne bacati na ljude kamenje i gaziti ih.. Al' eto, očito ne shvatate da su nas okrenuli jedni protiv drugih, da smo postali ljudožderi, a ovi su išli na sud, protestvovali i u gradu, kada su se sve prodavnice zatvorile u znak solidarnosti, pa ništa.. ovo su očajničke mjere, nažalost
Nedajte se..slagat ce vas kako god znaju