Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A skandirali su i aplaudirali Novaliću kad je pred izbore došao u bijesnom autu na kapiju preduzeća da im se obrati. Ajmo sad opet Fadileee, Fadileee...
Fadil nema sntim ništa! Čovjek tadi koliko može. Krivaju je utušio Nermin Nikšić i to svi znamo.
Ja levata nemaju pojma ni gdje da protestuju! Taj dilkan koji ih vodi bi se trebao sam udaviti u Krivaji
gas gas gas gas
Poljine...Poljine...Poljine...! Nikakav nije PROMASENI SASTANAK, nego je PROMASENA ADRESA! ! !
Sta glumi ova glupaca sa natpisom Memic = Krivaja?
Samo grupisanje pred pohode na Poljine...Mic po Mic! NISTA drugo ne moze VAS spasiti.Svi za jednog/jednu...jedan/jedna za sve!
Hadzibajric u komisije za tehnicke preglede poziva samo strucna lica sa boravistem u opcini Stari Grad, tj. glasace. Ima li ko da tom m*** kaze i dokaze da mu Opcina nije privatna prcija?
Ovi ko da gledaju kad Novalic nije tu pa da dodju protestovat da ga ne remete
raspitali se kad nece bit tu
Opet vi zaokruzite zelene. cao
Ili su Novalić i kompanija pokvareniji ili su ovi gluplji, veliko je pitanje
nemoite po kisi vakoi
Kad dođu sljedeći izbori, 90% ovih će zaokeužiti SDA. Očigledno da im stanje zadnjih 25 godina odgovara, što dovodi do pitanja, zbog čega ovi protesti?
Nek im brača Mujanović riješe probleme, onu su ih opeljušili
Pojma ti nemaš ko je njih opeljušio, krčmila je SDA godinama a Nikšić ih je samo dokrajčio sa ustašama iz Žepča. Da su Mujanovići ostali nešto bi se i radilo, ovako su gurnuti u provaliju.
Članak pored ovog započinje ovako: Gdje putujete ovo ljeto? Miami, Santorini, Bali.....bičarko koja si ovo pisala pogledaj kroz prozor....u Bosni si, možda vidiš ove što štrajkuju
Ovi sto strajkuju uvijek na pogresna vrata kucaju...