Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incko? OHR? Mislim da ste momci na pogrešnoj adresi.
Ko je vlasnik fabrike?
@... Treba juriš na Sarajevske kafiće udarit .. Gdje su većinom svi zaposleni u Nevladinom sektoru, SOROŠ-u, itd itd... Što rušit zgradu vlade, kad ćeš opet kredit uzimat da to napraviš?! Treba protjerati neradnike i papiro-nosače jednom za sva vremena... OKUPIRAJTE ELEKTRANU I OBUSTAVITE ISPORUKU EL. ENERGIJE !!! Pa kad se počnu u Sarajevu kafe ispijat u mraku, možda neko i skonta da se mora proizvodit !!!
Ovo je smiješno i žalosno u isto vrijeme . . .
Ako su vec prevalili ovoliki put najgore sto bi se moglo desiti da ih izmanipulisu nekim pregovorima i laznim obecanjima ... Da su pametni trebali bi cim udju u Sarajevo odma u JURIS na sve zivo od OHR-a preko Federalne Vlade do Centrala stranaka. Tako bi mozda nesto i postigli
Zašto sastanak sa Inckom, pa on se kao HR već godinama ne pita niti bavi ovakvim stvarima, tu vam je gubljenje sat i pol vremena sa prevođenjem. Niste pojasnili da li ste podnosili zahtjev Razvojnoj banci pa vas je odbila ili tek sada podnosite zahtjev. Ukoliko imate dobar poslovni plan ja sam da vam se odmah odobri taj kredit. Pokrenite proizvodnju, plasirajte proizvode i otplaćujte kredit. Samo nemojte tražiti od Vlade da vam novcem poreznih obveznika garantuje taj kredit. To zaboravite.
Samo blokada,tu vlast reaguje
SVE MI OVO LICI NA POLITIKU SDA-OVACA
Vlasti su vrhunske, fuj sve ovo je postalo odvratno
Džaba dolazite .... Nema ništa od ovog naroda ... Samo Vas mogu popljuvati Sarajevska "gospoda" koja radi u USAID-u, SOROŠ-u, ambasadama i drugim NVO koje su ovdje stacionirane ... Da ste pametni zauzeli bi neku termo elektranu i obustavili isporuku El Energije ... Pa kad se počne mrznut guzica, možda i bude razumijevanja... Da ne bude zabune, ja sam rođeni Sarajlija, al istina je ovakva !
Svakako podrska ovim ljudima!! A sigurno je i u Zivinicama bilo autobusa ali ici pjeske je nacin da ostavite bolji dojam..
Pa bilo je autobusa i u Kladnju koji su mogli odgovoriti zadatku