Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TOTALNA JE GLUPOST RADITI NEGDJE A DA NE PRIMAS PLATU. CUJ RADITI 3 MJESECA A NEMA PLATA PA CEMU SE NADATE??
Pa brate izadjite malo iz hotela i pridruzite se protestima, evo lijepo je vrijeme, sta nekog briga kad protestvujete u holu hotela, niko osim klixa nije ni objavio da protestvujete -.-
Protestovali su oni 5 dana sa drugim protestantima, stajali po 6 sati vani sa transparentima i nista od tog nisu dobili. Direktora nije ni dotaklo to sto su oni provodili sate i sate vani mrznuci se i kisnuci u tih par dana. Zato su sjeli u hol i gledaju ga u oci od petka i nece maknut odatle dok im se ne isplati sve sto im duguju !