Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nıje mı jasno sta su ovı radnıcı prıje radılı. Kad ım se nagomılaju dugovı onı pocnu protestvovatı. Sto neprotestvuju pred tuzılastvom da se pohapse odgovornı kojı su dovelı fırmu u stanje u kakvom jeste. Ovo su sve tuzılastva ı sudovı krıvı jer nerade svoj poso pa banda radı sta hoce.
parola: unisti, dovedi do kolapsa,pa da neko jeftino kupi...za 1 KM!
Ne treba njima Hidrogradnja za 1 KM. Oni je zele unistiti bas kao i UPI, sarajevski prehrambeni gigant. Cilj je docepati se upravne zgrade na Skenderiji kako bi se smjestile razne vladine ublehaske institucije i agencije. Npr jedan Miro Lazovic, kvazipatriota i covjek koji je navodno protiv Dejtonskog ustava, radi u toj zgradi u Agenciji za drzavnu sluzbu Federacije BiH, kao predsjednik kojekakvih komisija za zaposljavanje drzavnih sluzbenika. Drugim rijecima, zahvaljujuci Dejtonu, taj isti Miro Lazovic, propali politicar, koji ne voli Dejton, ima posao od istog, u drzavnoj sluzbi gdje kroz korupciju i namjestanje poslova drzavnim sluzbenicima uzima grdne pare. Mnoge Federalne institucije su u zgradi Hidrogradnje. Cilj je opljackati i oteti upravnu zgradu bas kao sto je oteta upravna zgrada UPI-a u centru grada u ulici Branilaca Sarajeva gdje MASH kafic itd. Dakle o tome se radi, ne trebaju nama privredni giganti, cilj je unistiti i opljackati ih i oteti upravne zgrade
Džemo Peljto, direktor Hidrogradnje je dajdža Elvedina Grabovice. Sa zadatkom su ga Boljševici postavili da uništi firmu kako bi je džaba uzeo neki kriminalac blizak SDPu.
Još žrtava SDA.
Sramotno i jadno.. Autoput se radi punom parom, turci preuzeli vecinu posla, ostatak privatne firme... Kamen, tampon i ostali materijal sve iz privatnog kamenoloma.. A nekadasnji ponos Sarajeva propada.. Neka i privatnih firmi svaka cast, neka ljudi rade, ali treba drzavnim gigantima dati prednost, sta fali Vranici, HIdrogradnji, Energoinvestu...
Pa ne moze ni dobiti..,jer prvo dok se namiri sdp pa turci njihovi donatori sa tendera pa ako kad sta ostane hidrogradnji...
Lažove patološki.
Virus seljacino hidrogradnja je pod palicom SDA bila godinama !!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Premijer Niksic ne cini cijelu Vladu FBiH, ali sam sigurna da ce zajedno sa trenutno, po meni, najuspijesnijim biznismenom u BiH Ensadom Karicem, pronaci najbolje rjesenje za sve, a pogotovo ono koje ce ici najvise u korist Hidrogradnjinih radnika.
ma ne. hidrogradanja ide na privatizaciju i onda stečaj i gašenje firme. moramo graditi nove vrijednosti. uposlenici će iči na biro i onda mogu aplicirati kod privatnih građevinskih kompanija za posao.