Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lijep san želim :-(
У Педерацији се протестовало да се опет протестује. Босанска логика хахахахахахахахаха и још лојава
nisam jos gluplji komentar procitao :)
истина боли а ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MA KOME VISE STRAJKUJETE JADOVI UBI DIREKTORA I ZAPALI MU KUCU I DOBICES PLATU GLASAJ ZA SDA HDS SDP
a di su ti čuveni sindikati? dok sutra širom europe mognemo vidjeti ljude na ulicama i masovnim prosvjedima, na balkanu će se okrećati janjad i prasad, i cugati pive. pa tek onda za nekih mjesec,dva će se kao sindikat sjetiti da organizira neki prosvjed.
samo mirno i bez paljenja a ako moze i bez galame, mada ne kontam zasto ste dosli tu kad guzonje naredna 3 dana okrecu janjad i krmad
radnik je danas zadnja rupa na svirali. privatnici ga koriste do iznemoglosti, država mu uzima i zadnju paru, a ako si bolestan ili nesposoban za rad težak si svakome. uglavnom ko nije živio u jugi ne zna što je izgubio.
Pa kad u Hrvatskoj pokradoše gdje šta stignu, kako neće u Bosni.