Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A u pm, pa do kad ce blokirati glavne saobracajnice zbog propasti svojih firmi. Blokirajte Vladu, direktora, Premijera, zene im i djjecu, pustite normalne iobicne ljude na miru.
jel to žuriš negdje preko klixa? :)
@Juraj.Janošik nije problem zurbe, nego budalastine i blokade. Kod nas je posalo normalno da ako nekome ne uplate regres, topli obrok, da se blokira glavna saobracajnica. Da je ovo normalna drzava, policija bi ih rastjerala za 5 minuta. Postoji zakon o strajku, protestima i sl. Najavi, plati pa se kalti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nemojte premijera dirati. Nije imao vremena. Valjalo je poloziti sve ispite pa onda jos pripremiti i magistarski rad na Univerzitetu u Travniku.
@DrinaCentarSrbije Nisu. Ali nije ni narod do te mjere glup da glasa za Micu Kraljevica (ko ne zna, nek progugla).
popišam ti se aljo na nišane
pa blokirajte im vile i vikendice ovako mozete godinu dana stajati i kolektivno se spaljivat a njih boli kuvac sto necija djeca gladna u skolu idu a njihova s mobitelima od milju ipo i sa par stoja dzeparca u tim vilama i vikendicama se nalazi drzavni kapital
dzaba izlazite i blokirate saobracaj njih to nezanima nazalost
neko isiso kapital...isis...gikil...cccc....
GIKIL još jedan ozbiljan strani investitor u Fadilovom kantonu.
Gumeni (vjerovatno ti je nick po omiljenoj igracki) , procitaj tekst i ako pratis desavanja oko ove firme vidjet ces da su do sad 100 put ili blokirali zeljeznicu ili saobracajnicu ili zgradu uprave. Ovaj sa slike 8 je meni licno trazio pare ako hocu da sve bude popeglano. Obicni radnici su ok, njima das lit dva rakije i oni su ok , ali ovakvi (sjeticu se i imena)kao ovaj sa 8 oni su kolovodje kojima je stalo samo do njih. Iluzija je da kontate da ta firma ista vrijedi , indijci iz nje izvlace sav profit ali s obzirom na stanje na terenu bice ili oni ili niko. Ali go je tebi duboka voda.
@mr.w aa pa to su ti poznata braca sa zeljeznickog, cuj ne znas kako se zovu! o njima ces cut sve naj u superlativu al u negaciji ( najgori, najveci lopovi, itd, ) i nisi prvi koji kaze za njih da su trazili pare.pa to je dole opstepoznata cinjenica. a sto su obrazovani to baska. uostalom sve su ovo poznate licnosti svi redom a ne znaju recenicu sklopit, onaj soj koji ne znam pise sastavljeno. face sve kriminalnija od kriminalnije.znaju zato drugu rabotu kad vec nisu nacitani, dusa im kad ih ko potplati. pametni su davno otisli. osto sljam. traze da im se sin zaposli pa prave dar mar. neko im i to obeco, onaj koji vodi svu ovu dramu i visi u vladi,poznat igrac na obadvije strane, do juce bio u SDP pa preso u SDA. sve je ovo politicki iscenirano, blokade, protesti.pred izbore.
Ako je donošenjem zakona o promijeni vlasništva da društvena imovina, postaje državna, to jest da prelazi u vlasništvo države, a ko je ta država, nego vladajuće stranke koje su na izborima osvojile vlast, koje bi po logici stvari, trebale da snose punu odgovornost za stanje u privredi, a ne da samo postojeći privredni kapital rasprodaju kojekavim kriminalcima kojima su zakonski još omogućili da zadužuju firme do mjere potpune propasti a ih pri tom država ne kontroliše niti poziva na odgovornost.
Da je dobro ne bi zaustavljali saobraćaj. A ti Mr.W j€di Govna.
Blokirati SDA i penzionere kad nasrnu u 7 ujutru na glasanje za 50 maraka mita !! Eto gdje treba TUzlu blokirati, a ne poslije hiljade porodica u pitanju ovo ono !! a SDA na radnike specijalnu policiju !!!
LUKAVAC JE NAJGORA OPSTINA U BOSNI I HERCEGOVINI A STO SE TICE TE FIRME KADA PRODETE MAGISTRALNIM PUTEM UBIJA SMRAD KOJI SE CAK PRODIRE I U KOLIMA A BAS ME ZANIMA KAKO TU LJUDI UOPSTE RADE OD TOLIKOG SMRADA MA NIJE TO SMRAD TO JE OTROV IZ ODZAKA IZLAZI NON STOP ZUTI DIM KATASTROFA LUKAVAC JE UJEDNO I NAJZAGADENIJI NE SAMO U BOSNI I HERCEGOVINI NEGO I U EVROPI ZATO BI BILO BOLJE DA SE UGASI OVA FIRMA UTUSI.
Kupit 500 štila i krenut u razbijanje vlade TK ! Neki pišu da će ostat 1000 porodica bez hrane, ostaće mnogo više jer od koksare indirektno živi jos najmanje 2000 porodica.
Nama plate nisu problem ali mi blokiramo saobracajnicu i dovodimo u pitanje rad kompanije. I to sad kad je zeljezara Smederevo kupljena i kad konacno njihov najveci kupac treba da krene sa radom. U jednom su u pravu a to je da u toj firmi svi kradu od portira, nadzornog ,terenca , nabave, direktora pa do vlasnika indijca koji btw nije ovaj Mittal zenicki nego neki rodjak. Eh sad ko je jamio vise pitanje je sad.
Mentor premijera Gutića dobro se razumije u privredni kriminal, sam je "odležao" zbog mutnih radnji.....nije čudna nebriga ua GIKIL kad se zna da su Banovići glavni grad u TK, sad imaju i svog kandidata za načelnika Tuzle....