Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta nam ovaj primjer Dite govori?Da je potrebno da sami uzmemo stvari u svoje ruke i sve ce biti kako treba,kratko i jasno,vala ako smo razaranja prezivjeli,ko su oni da nas handre u miru?? Drago mi je bgm za ove ljude.Lijep pozdrav.
Lore je imala šansu koju je prokockala.Vrijeme koje je pred nama će pokazati šta će Beohemija uraditi po pitanju DITE. Po svemu sudeći, riječ je o ozbiljnoj fabrici, koja ima viziju za budućnost, što uostalom potvrđuju i njena djela.Poznaju branšu,razumiju principe poslovanja ,isti je segment industrije,imaju tržišta. I ono što je veoma važno,vode je školovani i stručni ljudi. Za početak, dovoljno ohrabrenja za Ditu.Dita je prošla, definitivno svoj najmračniji period za vrijeme vladavine Lore i teško je povjerovati da gore može biti.Zato glavu gore i sretno za novu budućnost Dite!
Malo je tuzno i sramota za jedan tzv.najposjeceniji portal da situaciju kava se odvijala vec duze vremena nije medijski propratio nego sad na kraju javlja oskudne informacije a bez pravog novinarskog istrazivanja.Tacno je da su radnici prekinuli strajk i navodno se vracaju na posao a i pticama na grani je jasno da od ovoga nema nista i da ce se slicna situacija ponoviti za mjesec dva.Ali kolika je cijena da se radnici povuku i pogaze svoje zahtijeve to znaju samo oni kao i politicari koji su pristali da se dugovi u porezima, neuplacenim socijalnim davanjima kao i prema penzionom fondu samo zaborave i oproste a u korist firme iz Srbije koja sasvim siguno nema postene namjere kao ni namjeru da zaostala potrazivanja uplate radnicima.Sta sa neuplacenim radnim satzom radnika ko ce to platiti?Naravno oni koji su dopustili da se tako nesto dogodi-vlast.Znaci to ce vlast platiti od nasih para a sve radi svog nerada i nesposobnosti.
Na nas nacin. Firmu prodati srbijancima kada vec nismo znali da je vodimo. A onakav brend i moc. A svi se zaklinju i da narod zna i u drzavu za covjeka. A sve sto dohvate upropastise. Jedino dobro da ce ljudi konacno imati plate.
http://www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Svaka čast momci,sretno ! Samo ne treba šutjeti !