Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pi** vam materina nezahvalna, Dick vam referendume organizuje a vi tako, ma..... treba vas sve zlatnom polugom po glavi, pa sta hocete bagro da i moj Igor mora da radi a ne da trosi 3 miliona vasih maraka sto sam mu ih dao .
RS kad se spoji sa Srbijom biće najbogatija zemlja Evrooe
@TuzleDoSarajeva Kako da ne, kao i kada se spoje Rusija i Turska.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
jbg, nema gratis referenduma... i to mora neko platiti
Gdje je solidarnost? Hoće "sve, a za uzvrat ne daju ništa" :)))
pristaćete, pristaćete još ćete pitati treba li još, bravo Milorade majstore patiš glupe četnike bolje nego su ih turci patili i gazili 500 godina, da im budeš još dugo, dugo na vlasti, kakav genocid su počinili i zaslužuju da pate lagano, dugo, konstantno i to sve od čovjeka kojeg sami sebi postave da im to sve radi, aferim
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odobrit ce El-bake doDick-u jedan kredit u nekoj birtici da spasi nebesku otadjbinu
Za'ebano je ovo . Najteze mi pada - kod nas kriza , a kod vas med i mlijeko potocima liju . I voda , ako je ima .
Spavaš li mirno dodiče milorade?!
Ima te pozz iz Teherana hocu resi Sarajeva..ubi mali dodic ove uhljebe hehehh
"Ona je dodala da nema potrebe da bilo ko bude FRAPIRAN, jer bi bilo nelogično i FRAPANTO da sindikati pristanu na smanjenje plaće." FRAPANTNO je ocito omiljena rijec u rs-u hehehe... Ja sam naprosto FRAPIRANA kakvi su to znaci nezadovoljstva koji dolaze od komsija, ja mislila da je kod njih sve kao bajka.. naprosto FRAPANTNO!
Živio rs tako ste govorili, e sad pasite travu isto kao i ovi debili u fbih ko vas j**e važno je biti srbin, bošnjak i hrvat a i k**ac se može glabat.
opaaa,vidi bosnja sto se sekiraju za dobrobit REPUBLIKE SRPSKE...
Predstava za medije i budale koje vjeruju. Kao svadjaju se 0.3% ili 0.5% i 1 ili 2 dana godisnjeg... ?!?!?!?! A to sto su porezi, prirezi, zarezi toliki da ova bagra (kartel-sindikati i politicari) zaradjuju vise od rada radnika neko sam radnik, to niti ne spominju. Karteli i Don Vito de Misicka. Da je za 10+ godina koliko se ona "bori" za radnike nesto uradila, rekao bih Ajde dobro... Jedino sto je "zaradila" nekretnina za tri generacije potomaka.
koliko dobiješ po satu?
hocete hocete cim Mile zapeva vi cete da ucutite 😂😂😂
Dajte caru carevo a bogu božije !!! Dajte Dodiku Dodikovo, a KAČAVENDI nedajte !!! On će vama dati !!!
da guzonje poput dodika i njemu slicni sebi smanje plate,to im ne dolazi na pamet.,a sirotinji bi sve uzeli.
"Srpska te treba.Izađi na referendum"...
Sve je ovo Baketov plan, neće da se zadužuju više kao prije tako da RS ili će bankrotirati ili će početi ovako da se iživljava na narodu. Kada narodu bude dosta, onda će Bake da daje uslove. Na drugu stranu, slažem se sa Dodickom, 10KM od plate i oni protestvuju, a znamo kako rade u državnim institucijama, treba ih poslati malo privatno, pristali bi oni na smanjenje od 100KM.
Valja vratiti milijardu maraka kredita iduce godine. Đikani opet jeftina radna snaga u BiH.
ko je glasao za vladajuću stranku nije bolju ni zaslužio.