Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalosno sto nikad ne dobiju podrsku drugih preduzeca nego vazda isklupe se po 20-30 osoba i to je to, vise je bilo naroda kad se mjenjaju slicice panini !
Da svi mi koji ovdje sjedimo i zehebajemo se po klixu odemo na te proteste mozdda bi nesto i bilo.
Evo opet Fahrini placenika uzeli dnevnice nebi me iznenadilo da krene i paljenje zastava i drzaavnih simbola i svega sto je sveto nama mudrom bosnjackom narodu sto nam je u amanet ostavio otac posteni Alija izetbegovic i njegov sin Bakir koji stite i zastavu i simbole. Nedajmo cetniku RAdoncicu da nas manipulira i da opet placa gradjane da demonstracije prave ovo je vise preslo sve granice jer on to radi jer ga srbija placa da bi srusio BiH. hehehe OPvako zvuci komentar kada ga napisu placenici :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi sad parcijalno traze svoja prava umjesto da smo svi zajedno izasli, svako ko ima bilo kakav problem, pa skupilo bi se 10 000 ko od sale, al jok... Znam ja nas jjeebbooo ti nas...
da je kakvu koridu ili acu pejovica organizovati mozda bi se i okupili ovako nista..
kad vam je LIJAN dijelio kese sa poklonima i po neku markicu svi ste glasali za nejga... nikad necu svatiti sta moze ljudski um uraditi samom sebi....
Licno znam ljude da su radili posteno i imali platu ali lijanovi slina stalno ih opstruira krade fujjjjjj sta se radi al kako vise nije mi jasno
Ovo sve wanna be direktori !!! I ja sam za to da im se uveze staz i dobiju zaostale plate, ali ljudi komunizma vise nema ! Dizi dupe i kopaj kanale nemoj mi tu direktora glumit !! I 90 % njih odgaja ljenguze u stilu ako sam ja radio ti kceri neces, ti ces se uvalit kakvom levatu, a ti sine bolje lezi kuci i gledaj kad cu ti ja dati 10 km za kafu.Gdje ce on kopat' kanale pa to je truba occam. A, doticni ima tri svoja zuba i isto toliko godina srednje skole i gospodin , djete asfalta golfu serije dva !!!
ti bas zagrizla ceco, a? u pravu si sve, nedvojbeno, al si zagrizla pravo.
Joj kad vidim ovog Hrenovicu, povraća mi se...
Dzaba Vam kad Lijanovic smatra da ih je on zaradio...
Čuj "građani treba li vam mlijeka" ovaj jadni narod nema pojma što se dešava, poticaji ? pa to su pare građana! zar oni sami sebe ne uzdržavaju ? Kradu sami sebe... Pa valjda su kantonalno preduzeće , šta će pred Federalnom vladom. Ovi sindikalci su lopine!
Stvarno ne kontam do kada ce SDP i Nermin Niksic da stite ovog sirokobrijeskog kriminalca Lijanovica. Ukrao je desetine miliona KM od nasih poljoprivrednika, zajedno sa bracnim parom Cardzic, Damirom i svojom svalerkom Almom je unistio mnoga kantonalna preduzeca, a SDP samo nijemo posmatra... Lijanovici, Cardzici i SDP su nas u crno zavili.
Jeli ovaj skup spada pod revoluciju ili je poseban ? Mosnjaci sta bi sa Revolucijom ? Sta rade Plenumi ? :))))
Pa zasto minusi Mosnje ? Pitam sasvim normalno sta je sa Revolucijom i sa Plenumima ???!
eno redaju se plenumasi na tvojoj uzoj zenskoj familiji pa se guzva stvorila
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
yebu hrvati pa usi zavrcu :)))))
Sad ce se za sve ici pred Vladu, ali definitivno je dobro da prozivajui direktno jednog krivca da se ne bi lisio odgovornosti. MISTER LIJANOVIC (LJIGANOVIC).
Sramota da smo mi jednom lopovu poput Lijanovića uopšte dozvolili da nam bude ministar, a ne da nas još i podkrada ovakav bilmez!
Šta ste sad izašli kad je sve pokradeno? Trebali ste reagovat kad ste prvi put primjetili da se pljačka. Al tako je to svugdje. Šutiš dok nije kasno. A onda kmečiš.