Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bas se igraju glavom,hoce da ostanu i oni beRez pasosa
_""Dakle, aktivirali bi se rudnici ferosilicija, ugljena, a posao bi dobili i radnici iz djelatnosti koje prate proizvodnju ferosilicija koji se izvozi", rekao je Gradinčić. Pa očito je da neko ne želi da se poslovi aktiviraju. BiH je poznata po gušenju napretka. _"Tuga je da mi moramo svaki mjesec plaćati tim navodnim vlasnicima zemljišta 26 tisuća KM jer prelazimo preko njihove zemlje do radnih mjesta. To ima samo u Bosni i Hercegovini i nigdje više na svijetu", rekao je Štrkalj." Sad je malo jasnije :))). Sud je donio presudu ovakva kakva jeste, radi vlasnika zemlje. Treba platiti prelaz :))), pa ljudi moji, ovo samo kod nas ima. 26.000 KM nije malo. Lezi hljebe da te jedem. Onaj što je dobio, dat će i onom ko je presudio da dobije i on svoj dio za presudu koju je donio :)). Svima dobro, osim radnicima i proizvodnji.
Reket jaro, i onda se pitamo zašto nema investicija u BiH. Pa upravo zbog tih koji se bogate zahvaljujuci ovoj neuređenoj zemlji.
Ništa od sporadičnog okupljanja, blokada i sl. Kada dođe do nokata, što očito nije slučaj, na ulicu idemo svi, koliko god nas ima, dotle tdrla baba lan da joj prođe dan. Pitam se samo za koga ovi ovoliki radnici ali i njihove predpostavljam brojne porodice glasaju godinama. E pa neka njima idu pod prozore.
CITAT: Predsjednik Privredne komore Sredn***sanskog kantona (SBK) dr. sc. Asim Gradinčić je izjavio da bi Jajce dobilo najmanje 1.000 radnih mjesta ukoliko bi spor između kompanije Steelmin BiH i vlasnika zemljišta riješio. Hvala riješena je misterija KAKO ĆE BAKIR ZAPOSLIT 100 000 u naredne tri godine: U STVARI 100 000 NEĆE BIT OTPUŠTENO TE ĆE NA TAJ NAČIN BIT ZAPOSLENO NEPSOREDNO DO NAREDNIH PARLAMENTARNIH IZBORA ! A onda naravno na snagu nastupa moderno evropsko radno zakonodavstvo koje mu je mali Novalić PROGURO ! I sve ono naravno što isto može donijet u ovakvoj zemlji !
lud,zbunjen,lud zbunjen, pa tako do u bezkonacnost, nema normalan.-i ako ima tesko njima s budalama.
Posjetite BiH, zemlju sa hiljadu ministara
I ovo je BiH