Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj šta fali,doveo vam Hare cigane da vas bičuju ,nek ste glasali za njega,idite kod familije Hadžipašić,iščite od njih,u njih su vaše pare,pitajte Bakira predsjednika i on je uzo procenat ....
Mrzim Narcisa i SDP ali dajem punu podršku radnicima Mittala (tako da komentar od KONTRA ne pije vode). ZENIČANI IZIĐIMO U SUBOTU SVI NA PROTEST.
@... Papak, kad tebi kao individui prijete oni iznad tebe otkazom, slanjem na čekanje jer si tužio kompaniju za neplaćeni minuli i prekovremeni rad, je li to mobing. Dakle prijetnje su bile tajne, individualne ali ne jednom radniku! Ne znaš ti šta je mobing!
Realnost bosne ! http://www.youtube.com/watch?v=-yfXClsIdbY
zatvorit zeljezaru ko promjenit carape
glasajte za mene
iza pvih protesta danas a i u subotu stoji SDP, to je vec svima jasno
Neznam sto ce uopste zeljezara...neka naprave isti fazon kao i Vitez...Neka se poravna ovo smece i neka opstina da investitorima zemljiste na koristenje...mnogo vise se moze sa time dobiti nego ovo sad sto rade..
@ .... Hej pametni, da nisi možda iz grupe koja vrši mobing. Što se tiče indijaca da oni ne misle da je ovo Indija pa da rade što hoće.Pitanje je što radi naše zakonodavstvo i političari.Ako treba raskinuti ugovor i sve poslati u Indiju na sunčanje.
mobbing je izvedenica od mob-rulja, masa, kada grupa prisiljava individuu na nesto. tako da je njeno koristenje u ovom kontekstu, narocito od strane grupe (protestanata) - smijesno
I još nešto .. Dragi Zeničani, nemojte da razbijate, palite i uništavate jer ćemo morati uzeti kredit da to sve popravimo !!! Udrite ljude a ne objekte !!!
Jah ... To se dešava kada prodate kompaniju... Ne znamo da radimo... Krademo, varamo, petljamo... Samo znamo da kukamo ... Jadni ljudi... Bitno je da je nova tranša od MMF-a legla ... Bit će za plate i penzije ... Moramo se ljutiti prvenstveno NA SEBE !!! Jer smo sve ovo MI DOPUSTILI ! OTVARAJUĆI VRATA DIREKTORIMA KOJI SU NAS U CRNO ZAVILI ! Dok je bacao mrvice govorili smo \"Dobar da direktore\" Sad kad nema više nšita \"Psujemo mu majku\". Ovako izgleda MORA BITI !
zenico u subotu pokazi svoju snagu svi na ulice
Dabogda se zeljezara urusila i nestala..pobise nas ovi indijanci sa smogom... PLEME IM J E B E M
a u subotu pred bosankom u 12h protesti protiv Mitalla, hajde Zenico, probudi se vec jednom, necemo vidjet\' sunca ako ovako nastave ...