Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E vidi znam ovog policajca dubre od cojka,ako bude opet nemira njega prvog kamenom.
Jebe se njima za vama, poslace miliciju na vas koju su platili vasim parama i gotovo. Bolje da ste glasali protiv njih nego sto sad protestujete.
ako su blokirali sjevernu onda ima južna saobraćajnica
Drhtim
Kad pogledas ove proteste,znas da su februarski bili nesto skroz drugo i od strane pojedinaca :) znao sam to odpocetka ali narod i dalje misli da je to bilo nezadovoljstvo gradana i obespravljenih radnika..lijep pozdrav
Ovi sto minuse daju,hajde da argumentima pricamo lahko je minus dati bez objasnjenja da sam u krivu..lijep pozdrav
Jbt dokle su ljudi došli da rade za 5maraka danas pa dok kupiš da jedeš i platiš kartu ode 5ak daj boze da i to bude za ovo što sam naveo.Ali eto sad glasaliste gledajte ali sledeci put kad budete palili ne plaite državnu imovinu nego od gospode palite njihove privatne kuće. Vozdra.
dajte svima po jednu zlatnu kasiku i problem rijesen.
zlatna kasika meni zlatna kasika tebi,zlatna kasika meni zlatna kasika tebi, zlatna kasika meni, zlatna kasika tebi, zlatna kasika meni, zlatna kasika tebi... jel te to panika hvata?
Bjesnilo? Jedem sir, grickam orahe i pijem sok. Pokraj mene set zlatnih kasika.
Zahladnilo pa se razišli