Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cuj ispolitizirana srebrenica, tvoj narod je izvrsio genocid a rs je genocidna tvorevina.
"....i rezultirali višednevnim neradom Parlamenta BiH." Mrs u sto p***i materina, debilu seljacki retardni, niko od vas 20 godina nije posteno radio. "On je rekao da građani imaju pravo da protestuju, ali nemaju pravo da nekoga drugog zatvore i da im ne daju da izađu." Gledas li stoko sta se desavalo u historiji i sta se desava sad u scvijetu, treba da budes sretan sto je sve tako dobro zavrsilo, da je srece bilo sad bi vi svi bili 2 metra pod zemljom. "Srebrenica jeste ljudsko pitanje, ali su političari to ispolitizovali" Konjino pa sve sto ti upravo rece za Srebrenicu je bilo politiziranje tog zlocina, nisi nista bolji od govana koja ga pocinise.
gospodine Radmanovic, mislite JMBG po etiteskome kljucu ili jedinstven za cijeu BiH?
A zaboravio si da reknes da ako ne prihvatite tu odluku, tj Sejdić–Finci da izbori od strane EU i drugi drzava nece biti priznate, a sta bi bas i volio jer bi samo tako nestali sa politicke scene !!!!
Gospodine Radmanoviću, nemam ništa protiv R Srpske, nemam ništa protiv FBiH, nemam ništa protiv zastupnika u raznoraznim parlamentima, ali imam protiv nerada i neefikasnosti u radu, imam protiv aljkavosti i bahatosti u radu, imam protiv kriminala i korupcije, za ova nedjela bih kažnjavao javnim spaljivanjem!!!
Radmanovic je fasista i cetnik. nije njemu mjesto u Bosni nego u usranoj srbiji...odakle je i dosao kao okupator.
JMBG na drzavnom nivou ili rat nema druge opcije. Genocidna tvorevina se mora ukinuti milom ili silom to je zakon prirode...
"Radmanović smatra da nije bilo nikakvog razloga da Parlament ne usvoji prijedlog Vijeća ministara, jer tada ne bi bilo razloga ni za demonstracije i sve bi funkcionisalo. " Kad već "smatraš" tako, što to nisi rekao svojima iz SNSD-a, već si ih branio da su ugroženi. Ako već ne možeš da savjetuješ ovu bandu iz drugih stranaka, udri po svojima. Ali jok, sad se javljaš kad je cijeli svijet vidio kakva ste govna vi političari, pa se sad perete i posipate pepelom. Pocrkali dabogda!
Dok se glava nekme ne otkine neće biti bolje mamu vam *** političarsku
...e jes' se ovaj isprovaljiv'o u zadnje vr'eme; reći da međunarodna zajednica treba da pomaže a ne da drži predavanja je isto k'o kad bi se univerzitetskim profesorima reklo da treba da uče studente a ne da im drže predavanja...šta zna d'ete šta je univerzitet ?!
Ovaj je polubrat Sejdića
Bravo G Radmanovicu.Tako se brani pravo i pravda. kako kazes: "" građani imaju pravo da protestuju, ali nemaju pravo da nekoga drugog zatvore i da im ne daju da izađu." I tako pod tim okolnostima donose odlike i tako vazne zakone. BRAVO,BRAVO SAD TI NJIMA KAZI ISTO TO NEMOZE SE TAMO NEGDJE U DEJTONU ZATRVORITI PRESJEDNIK JEDNE,DRUGE,TRECE DRZAVE, I TAKO ZATVORENI I DOK SE NE DOGOVORE I POD TAKVIM PRITISKOM DALEKO OD SVOJE KUCE DONOSITI TAKO VAZNE ODLUKE I USTAVI JEDNE ZEMLJE. BRAVO,BRAVO RECI TI NJIMA SAD NE VRIJEDI TO TAMNO TAJ NEKI DJTONSKI USTAV STO JE DONESEN U ZATVORU GDJE SU BILI BUKVALNO ZATVORENI I NISU IM DALI DA IZADU DOK NE POTPISU. BRAVO,BRAVO G. RADMANOVICU HAJDE CEKOMO NOVU INCIJATIVU OD TEBE KOJI NE POLITIZIRAS NEGO SI PRAVEDAN I SAMO PRAVDA PA NEK BUDE KRIVO KOME HOCE. GLASAM PONOVO ZA TEBE G.PRESJEDNICE.
U posljednje vrijeme ovi iz RS-a sve više podržavaju pojedine odluke naroda, Da li je u pitanju opet neka podvala hmmm, đavo bi ga znao više !
KO TO KAŽE, KO TO LAŽE?
Ne,*eri!
S kretenima ne polemišem
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
OVDE NEKO NEKOG' HANDRI I TO DOBRO....
Pa ne mozes sa cetnickim fasistom kojem je jedini cilj rasturiti drzavu ne samo nista graditi, nego ni suradjivati. Ne moze i tacka. Ovaj intervju je primjer toga da su u Bosni stvari nezavrsene i da ako se zeli naprijed, onda se ovakve stvari moraju rjesavati. Baza napravljena u Daytonu je fasisticka i sad srpski fasisti divljaju i pronalaze razne izgovore kako bi stopali Bosnu. Ja sam uvijek rekao, na svaku provokaciju cetnika, na svako nepostivanje Bosne, treba se iskljucivo udarati po granicama entiteta i njih ne postivati. Pa da vidim dokle ce ici. Znaci cetnik pokusava minirati Bosnu, poslati saobracajnu policiju FBIH da zaustavlja vozace u genocidnoj, kao prva blaga reakcija.
Uglavnom ovaj vise smrdi i od onog laktaskog glavonje.
problem jmbg mora da riješi visoki predstavnik jer entitete je stvorila međunarodna zajednica sad nek riješava problem