Komentari (231)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volimo svi naše zmajeve !
@zbogom, a ko si ti? To ti kao neko bitan? Ko te sljivi ba, imas mahanje iz Brazila.
A što to, oko moje malo ? Možda voliš zmajčeke ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Zamjera i zbog nekih zastava i načina navijanja." Znači gledo si dok si zapazio detalje, good for you :D Nemojte dalje širit priče kako se repka ne gleda u RS. Čitam po još par foruma i ista je priča, kao ne gleda se a sve do u detalj znaju, pa kao da bi se izvukli, na kraju pitaju za rezultat :D ofiraža mrtva
ZNAS RADMANOVICU KOLIKO ME BOLI KURAC ZA KOGA TI NAVIJAS, NAVIJAJ ZA AMERIKU U BRAZILU AKO HOCES, SAMO ZA SRBIJU NECES MOCI. POZDRAV IZ BRAZILA!
pa i bolje da srbi ne navijaju za nas to je baksuzan i proklet narod oni bi nam samo donijeli nesrecu...nek navijaju oni za svoju srbiju cuo sam da ce za vrijeme odigravanja SP organizovati turnir sa hrvatskom,makedonijom,slovenijom,crnom gorom i kosovom...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo da vas obavjestim da je majka od ovog Radmanovića preminula ! Razlog smrti bio je ŠTUCANJE koje se nije moglo zaustaviti a sumnja se da je neko puno spominjao pa je zbog toga ŠTUCALA !
Sta ocekivati od sluge kad im se nesto naredi? Drzavnici, koji daju takve izjave za javnost su nula od covjeka. Takvi ljudi nisu diplomati, niti imaju vecih znanja. Svaka njihova izjava je svedena na minimum covjecijeg razuma.
Crkni bolan vise, crkni ali ti i dalje ostajes DRZAVLJANIN BOSNE I HERCEGOVINE JEDNE JEDINE TVOJE I MOJE DOMOVINE.
Sve mi suze niz ledja ko navija a ko ne ....bitno je da oni koji je vole navijaju i ginu za nasu BiH
Ja bih molio redakciju da ovakve tipve, tipa Dodik, Radmanovic i ostalu klapu ne stavljaju po portalu koji ce vrag tu sta su oni bitni tu ...... samo ste budale sto im predajete neku paznju
ali se po diktatu Beograda urušava BiH. Arhivski radnik Nebojša Radmanović pa u predsjedništvu!
Javićemo vam se iz južnoameričke zemlje safari zbogom žohariiii
Koga boli dupe za koga on navija...gluplji su mi ovi sto pitaju
to je pitanje pritiska tebi a svakom normalnom je podrska reprezentaciji svoje zemlje nacin da uziva u igrama nasih zmajeva. jadan li si radmanovicu sta pricas konju maloumni
Radmane, hajde ti lijepo u tri p kvadrirano, da ne kažem nekulturnije. Navijajte ako hoćete, jedite se od muke ako vam je volja, jer nas nije briga u svakom slučaju.
ma goni se iz BiH ti i kao ti treba izbaciti iz drzave jer ste lose za narod zdravlje i drustvo. Kao Rak Neka te Sram budne kao Politicar da si protiv Nacionalnog Tima te Drzave Smradu jedan Fuj Govno Jedno
--Tesko onome ko mrzi zemlju u kojoj je rodjen. -- DaBogda ti pritisak se izravnao na prvoj utakmici kad nasa Bosna zaigra u Brazilu. I tebi,i svima onima koji su kao i ti. Amin.
KO SI TI SMRADINO, KOGA JE UOPŠTE BRIGA ŠTA TI MISLIŠ . . . MRŠ ! NAPRIJED ZMAJEVI, U INAT SVIMA, U BRAZILU PO NOVE POBJEDE . . . a ovi drugi nek gledaju na tv-u, jer nisu vrijedni.
Radmanoviću: Kao što BOSNA i HERCEGOVINA nije htjela da ostane unutar JGOSLAVIJE pod prijetnama i pritiscima. Mi smo volili Jugoslaviju i bili spremna da je sačuvamo ali ne po bilo ko cijenu, kad je vaš Slobo do znanja da ne jebe on Jugu nego želi veliku Srbiju e onda zbogom i gotovo. I sad na koga češ ti navijati od srca ili ne vjeruj mi nas savršno boli ona stvar. Pogledaj samo na zoutube snjimke sa itočnog Sarajeva neki dan, zaista sam se obradovao podršci otuda. Radmanoviću i ostalim srpskim predstavnicima srpsog naroda preporučujem da malo posjete i upoznaju situaciju na terenu.
Zasto srpski politicari, pa i komentatori imaju potrebu komentirati zmajeve i inace se izjasnjavati za koga ce oni navijati i to kad ih niko ne pita niti ga je to briga? Osim toga, vec su se izjasnili da oni navijaju za Srbiju i da je BiH "muslimanska" repka, prema tome, ne vidim potrebu da sad govore za koga ne navijaju, mislim da li oni to ubjedjuju sebe ili nas iz zmajevog gnijezda? Ali ***te sto je sudbina, svi sjede ca iz bivse YU, a samo Bosna ide u Brazil? E bas vam je sudbina zabila do jaja. Tako je to kad si ljubomoran, podal i pogan, sudbina, bog, vanzemaljci ili sta vec, ti ga zabiju do jaja. Eh hoce nam biti fino u Brazilu, hiljade bosanskih navijaca, stotine hiljada drugih navijaca, tekme dan za danom, plaza, kupanje, cuganje, trebe, navecer provod, uffff milina.
Najveci mi problem gdje ce repka igrati da izvrsim rezervaciju.