Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STO SE TICE BUGOJNA OVO NISU POCINILE VEHABIJE I BOSNJACI VEC SRPSKI SPECIJALCI KOJIMA UPRAVLJA SIPA UZ POMOC MIJE KRESICA I ANE TRISIC BABIC! NEBULOZE O BILO KAKVOJ TERRORISTICKOJ GRUPI BOSNJAKA SU VISE NEGO CISTA LAZ SRBIJE, GEN TVOREV. I SRPSKIH TE;RORISTA NA VLASTI KOJI SU POCELI AGRESIJU NAD DRZAVOM BIH-m I BOSNJACIMA! MANIPULACIJA KOJOJ DOPRINOSI I TIHIC! OVO JE CISTA ZAVJERA SRBIJE PROTIV BOSNJACIKH CIVILA KOJE HOCE OPET LAZNO OPTUZIVAT PA KLAT! LAZNA PROPAGANDA NA CELU SA BORISOM TADICAM I NIKOLOM SPIRICEM! AKO JE IKO TERORISTA TO SU SRBIJA I GEN TVOREV KOJA TERORISE DRZAVU BIH-U VEC OSAMNAEST GODINA! DRZAVNA I VOJNA IMOVINA JE DRZAVNA IMOVINA DRZAVE BIH-E A NE KRVOLOCNIH SRPSKIH UBICA I SILZDIJA! NEMA PODJELE DRZAVNE I VOJNE IMOVINE NA ENTITETE! BOSNJACI I SVI KOJI OSJECAJU BIH-U KO SVOJU DRZAVU TADIC, JEREMIC, SPIRIC, TIHIC,TRISIC PREKO KRESICA UDARAJU PO BIH-I! SRBIJA CE PUMPAT SA RUSIJOM 1 000 000 000 000 EURA NAFTE BIH-E!
@zeleni zub ,to ti je isto oni sa Silajdzicem vi sa Dodikom
Radmane reko sam ti kada naucis 1 ali samo 1 svj jezik javi se seljacino haj lucaj fino i idi pa pa................................................
znamo mi da je hare vama trn u oku i da bi vam bilo puno lakse bez njega e nece moci ove noci - vama bi vjerovatno bolje odgovarao tihic e njega mozete slobodno da vodite ni on nije nista bolji od vas.
MEŠA SELIMOVIĆ O BH MUSLIMANIMA Najzamršniji ljudi na svijetu. Ni sa kim istorija nije napravila takvu šalu kao sa nama. Do juče smo bili ono sto danas hoćemo da zaboravimo. Ali nismo postali ni nešto drugo. Stali smo na pola puta, zabezeknuti. Ne možemo više nikud. Otrgnuti smo, a nismo prihvaćeni. Kao rukavac što ga je bujica odvojila od majke rijeke, i nema više ni toka ni ušća, suviše malen da bude jezero, suviše velik da ga zemlja upije. S nejasnim osjećanjem stida zbog porijekla, i krivice zbog otpadništva, nećemo da gledamo unazad, a nemamo kud da gledamo unaprijed, zato zadržavamo vrijeme, u strahu od ma kakvog riješenja. Preziru nas i braća i došljaci, a mi se branimo ponosom i MRŽNJOM.
Jedini normalan clan predsjednistva za razliku od Sejde Komsica i Harisa Turkoglua
Na kojoj si ti drogi Radmanovicu???
radmane haj ga loma posipu sv.petra ti sad ces ti jos malo da lucas pa ides pa pa..........
Prave sitne duse seljoberske.....Silajdzic ovo Silajdzic ono......hebo vam vise Silajdzic ma-me seljoberske !!!!! Da se kojim slucajem bavite svojim poslom koliko Silajdzicem mozda bi ova drzava i pocela disati i liciti na nesto.....pogotovo taj vas genocidni bolji dio hehehehehehe !!!!!!
mitar.rs pogledaj iznad njegove glave sta pise
@Mitar Mislis genocidne ili ??????
Treba Harisa pustiti nek laprda jer to samo donosi poene Srpskoj