Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smrt tebi pokvareno d.j.u.b.r.e jedno prema tebi nesmije biti muslimana u bosni !!!!!
SMRT MUSLIMANSKOJ BOSNI !!!! SMRT BiH, TAMNICI KRISCANSKIH NARODA U BiH !!!
kad predsjednik Bosne i Hercegovine bude Bosanac bez obzira koje vjeroispovjesti tad nece biti preglasavanja hajmo Bosanci javte se!!! nemojmo biti ostali kao dervo i finci
STOP VELIKOBOŠNJAČKOJ HEGEMONISTIČKOJ POLITICI!
Lojavci ce da ga poglabaju dobro.
Cekat cemo prvu priliku, a kad dodje, a docice, nece vam se za trag znati!!!!!
velikosrpkog predstavnika u Predstavništvu
Treba prihvatiti trenutnu nužnost srpskog predstavnika u Predsedništvu.
U RS nema preglasavanja, jer Hrvati su lojalni gradjani koji podrzavaju RS, a muslimani iz RS se takodje ni malo ne osjecaju ugorzenima i vole RS, jer eto svi su glasali za Ivanica, cija politika i ideje o odnosu RS i BIH ne zaostaju za SDS niti SNDS. Zato ti nemoj govoriti nista o muslimanima u RS.
I samo zamislite situacijju nakon sledecih izbora, prema reformi Ustava Predsjednistvo se bira u Parlamentu, prolazi kandidat HDZ, i onda lijepo pocne odnos 2:1 Da li ce te i tad biti protiv preglasavanja???
a vi u vasoj genocidnoj, ne preglasavate Ne srpski narod? mar.ssssssssssss dju.bre iskvareno, zlo.inacko
Ovakvim komentarima pokazujete za kakvu se BIH zalazete, i sta bi se desilo Srbima da se odreknu RS i entitetskog veta. Covjek kaze da je za dogovor, a vi ga proglasavate ludakom i nudite mu psihijatriju. Morate shvatiti da ovakva BIH podrazumijeva dogovor, a ne vasu volju. RS je dobra za Izraelom, i nema osude Izraela, situacija je takva da morate birati izmedju ljubavi prema BIH i ljubavi prema Palestinskim teroristima. I Srbi imaju slicne izbore. Ljubavi prema RS i trenutnoj nuznosti BIH. Zato naviknite se, Srpska zauvijek veto zauvijek, sve dok je u BIH. Moze i BIH zauvijek, ali sa gore navedenim. A ako vam se takva BIH ne svidja, a cini mi se da vam se ne svidja, lijepo raspisite referendum i otcijepite se. :))))
Sigurno ce tebe Radmanovicu neko nesto pitat!
ova budala je potpuno pukla !!!! kakvo preglasavanje kod vas je to redovno i ne sljivite nijedan drugi narod !!! zato suti c.e.t.n.i.k.u ko te je stari nacionalisto koji samo gleda svoj narod a druge ko je...
Nerucujem 50 tona kanadske gandze sa barnabija(dokazano najbolja na svijetu),i dovozim tamo-vi samo sad izglasajte zakon da ove psihopate(radmanovi dodik etc) moraju da je koriste do kraja zivota.Dosta vise ovih budala,ovo je sve za psihijatriju.