Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"antidejstonskom djelovanju OHR-a i " OHR može da tumači Dayton kako oni hoće. Sutra mogu dovesti preko Hrvata NATO u Banja Luku, ukinti Srbe kao konstitutivan narod i vi ništa nećete moći uraditi.
Ma ja Radmane..... Sta znaju evropljani i evropski parlament ??? Pa znaju li jade u nazadnoj evropi da dok su oni jos bili plemena i zivjeli u spiljama, vi srbi ste jeli hranu viljuskom i nozem ?!!!? :) :) :) Pa znaju li jade u nazadnoj evropi da ste ti i guardijan posljednji bastion odbrane naprednog svijeta protiv najezde turaka, i islamista, alijinih boraca i nositelja arapske deklaracije koji hodaju po zelenoj transferzali ?!?? Svi lazu i SAD i NATO i CIA, ma i FBI laze, Angela i nijemci, Vatikan i Englezi, OHR i crnci iz Afrike. Lazu i zirafe i nilski konji. Ma i zlatne ribice lazu !!!! Samo laktaski boss, zeljka "bijela gumena cizmica" i ti buljo sto si uzimao predsjednicku platu od zemlje koju ne volis. Samo vas troje superheroja govorite istinu. Ma i srbija laze, ako ne spomene pisi nego Bosnu i Hercegovinu. I njih morate korigovati i vratiti na pravi put. " :) :) :) i smajli koji se lupa po čelu."
Hehe,gubi se tlo pod nogama Radmane...po starom srpskom običaju,svi na jednu a oni na drugu stranu.I još vjeruju da su u pravu. Da Bog sačuva i sakloni...
a jeste se fursatili... imate jos malo vremena a onda umjesto u Brisel selite u focansku prdekanu. naravoucenje: kako sijes tako ces i poznjeti
Popi jednu ljutu za genocidnu tvorevini...
Neso, najbolje da posaljete policiju RS-a u Brisel da im upadnu u urede i konfiskuju monitore na kojim je napisana rezolucija. Mozda otkrijete koi m je dojavio “pogresne” informacije.
Ovaj idiot mi se zgadio kad ga uporedim sa Ivanicem gigantom
Pa dobro sad, ali Ivanic je za nijansu zasad bolji za SVE u BiH
Ovaj ex-pijano i političar šovinističkog kova nešto snatri. On bi primjedbe Rezolucije EP od aprila /sada se sjetio/ da ispravlja po mjeri svoje lažne države, entiteta RS. To me potsjeća na onu splitsku hiperbolu "Ča je pusta Londra (London) kontra Splitu gradu". Šta je Evr. parlament spram entiteskog Dodikovog poltrona?
svi lazu samo vi govorite"ISTINU"sram ih bilo kako mogu