Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
VI GORE SVI SA SVOJIM KOMENTARIMA...SVE JE TO SUPER ALI KAKO!? OVO SVE JE RAZVLAČENJE PAMETI,ONI NASTAVLJAJU RAT SVIM SREDSTVIMA,DOK NAROD NE POBUDALI.... SRPSKA I HRVATSKA STRANA(OSOVINA ČOVIĆ-DODIK ) SE UDRUŽILA I RADE OVO-JEDAN POPUSTI,DRUGI DOTEGNE....I TAKO DOKLE GOD BUDU HTJELI,NEMA NAČINA NI SDP-SDA KOALICIJA,DA TO PREVAZIĐU.... JEDINO DA ZOVNEMO HARISA PA DA UKINE RS....(KOJI DILETATIZAM) \"HAJ ŠTO NAS J.E.B.U. ,AL ŠTO NAS ZA UŠI VUKU....\"
Bošnjaci se izdjelili a dušmani se vesele. Muslimanima nema opstanka osim da se vrate Bogu i vjeri u Njega. On nas je jedini spasio od istrijebljena. Sarajevo je iz četverogodišnjeg okruženja izašlo živo, iako dobro izranjavano. Zaslugom možda najviše onih koji su danas u zemlji. Stoga vi koji se osjećate Bošnjacima, Muslimanima, govorim ovo sebi prvo, sve dok sebe ne promjenimo i svoj odnos prema Bogu- ni naše stanje neće biti bolje. Neka je Božija Milost i Uputa na one koji hode njegovim putem. Svima vam želim svako dobro..
Ako proučimo pažljivije bližu historiju ove naše zemlje, u kojoj dođe svako pa istresa gaće kako želi, uvidjet ćemo jednu realnost koja se nažalost ponavlja evo i danas. Pred samu agresiju Srbije na Bosnu i Hercegovinu, srbi su u godinama pred rat izvršili niz priprema kako bi sve funkcionisalo po planu. Umetnuli su svoje kadrove u vodeće institucije zemlje kako bi se mogla što efikasnije razrušiti. Glavna pošta nije u ratu izgorila od granatiranja sa Trebevića nego su je zapalili Srbi koji su u njoj radili. I danas ćete naći da su u vodećim institucijama FBiH Srbi na čelu- na čelu su šest vodećih institucija i upravljaju njima te raspolažu budžetom od oko 170 miliona KM, hRVATI IMAJU četiri vodeće pozicije i upravljaju budžetom od 140 Miliona dok Bošnjaci upravljaju sa dvije institucije i raspolažu budžetom od 30 miliona KM. Toliko o ugroženosti Srba i Hrvata u BiH. Ako bude ponovo rata, a ovo se samo ratom riješiti može, prvo treba pobiti domaće političare koji se o sebi brinu!
Entitet RS ce uvijek biti upitan i razlog za nemire u BiH. Kantoni FBIH u ovoj kolicini su neodrzivi, jer ima vise ministara nego zeposlenih. Nakon osuda Karadzicu i ostalim zbog zlocina nad stanovnistvom treba unistiti RS i preurediti citavu BiH. Do tada ne popustati bas onako kako SDP to radi... Fino polako
Uništiše komunisti i veliku i malu Jugoslaviju, a Slobo i Zlaja kao dva brata blizanca. Obojica prepotentni a beskorisni :)
Radmanović je rekao da SDP BiH ne želi da se vlast formira u skladu sa Ustavom BiH i da su predstavnici ove partije \"umislili da su pobjednici opštih izbora\". Jok , eto SNSD je. Na nivou BiH SDP je imao najvise glasova i po tome su oni pobjednici izbora. Jel toliko tesko provjeriti notorne cinjenice prije se nesto kaze ili se svjesno lupetaju gluposti.
Naravno da se zna, svako malo po svijetu uhapse nekog od HOS-ovaca za zločine koje su počinili. A osnivač HOS-a je ipravo Hrvatska stranka poturica. Najnoviji slučaj je HOS-ovja koljačica iz Rijeke, Azra Bašić.
Prvo nesto generalno. Ne mogu da da shvatim da covjek odrzi toliki govor a da ne rece niti jedan licni stav. A sad o detaljima njegove izjave. Za Radmanovica (reci Dodika i Covica) nije demokratski ako se izbori izvedu na nivou Bosne i Hrcegovine nego to treba da bude na nivou tri naroda (citaj tri entiteta) i da se prestavnici izaberu izmedju legitimnih prestavnika vlasti (citaj njihovih stranaka) a ne izmedju onih stranaka koje su dobile njavise glasova. Za njih ne postoje drugi ljudi osim onih koji su u njihovim staqrnkama. Veoma providno i primitivno nema sta.
Copy: ne seri o kojem fašzmu ti govoriš, zna se čiji članovi odgovaraju za genocid i ratne zločine ili se možda ne sjećaš.
Svako normalan u ovoj državi zabrinut je zbog poteza OHR-a koji je do ovoga doveo: stavljanja u vladu Federacije reketaša iz Stranke za kumove, rodbinu i prijatelje, pljačkaša i atentatora Lojanovića, te sljedbenika fašističke ideologije iz HSP-a (Hrvatska stranka poturica) koji u uredima još uvijek drže biste ratnog zločinca Ante Pavelića. I sad se OHR, kao, čudi, a i vi, novinari? Gotovo je kad se napravi s.r.a.nj.e, najlakše je kriviti šestorku. Kriv je OHR i njegovi dupelisci željni fotelja i stavljanja svega što vrijedi pod svoju šapu.
Ustav uz prije 74 god a balici u naci manjinu
Dabogda se nikad ne dogovorili !!!
Krst se uspanicio
sin dodikov, predsednik RS, se zeni sa Bošnjakimom. ćerka Nikole Špirića, predsednika Veća ministara BiH, udata za Bošnjaka. ćerka tihicova, predsednika SDA BiH, udata za Hrvata. EJ BOSNO BOSNO.... ovi politicari su cudni.....
Sta se moze kad jedan Dodik moze komplet drzavnu istituciju zaustaviti i ne samo to tuzioca koji je korumpiran vlast koje nema i parlament koji sam sebe rastura , sloziti ce te se da je to ocigledno rusenje ustavnosti BiH, a svo vrijeme to posmatramo i trpimo, ustavni sud nije nista nego placenicka organizacija kojim je profit jedina briga. Suvisno je sve to govoriti uzalud..
nemojte vise glasat za ove sto ste glasali, nema smisla izabrat pa da nece da rade, glasajete za nekog ko nikad nije bio u ovom drustvu kokuze ili onog sandzakliju, samo nemojte vise za ove, ode mi cjeli zivot cekajuc bolje sutra