SDU o slučaju "Dobrovoljačka"
0
"Radmanović je trojanski konj Beograda"
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radmanović je u Bg. otišao uz saglasnost ostala dva člana Predsjedništva, Tadić je lepo pozvao i ostalu dvojicu da dođu....Ko Vam je kriv što njih dvojica, kao i Vi mrze sve što je nemuslimansko! Ništa od BiH u kojoj će svi narodi živjeti, a svima njima vlada ti Bošnjaci i ništa od one BiH koju će svi srecem voljeti...Hoćete da živite zajedno u jednoj i jedinoj BiH po vašem \"CHEIFU\" a ovako se vrijeđate i mrzite. Takvi ćete i dalje ostati CRNA RUPA na karti EU-a.
@Danko Turcine.Ti nama govoris da smo Turci ,a dobro znas svoje korjene.Mi mozemo biti bivsi Bogumili,pravoslavci ili katoklici koji su presli na islam da im Turci ne bi karali mamice i stvarali novu naciju.Rado bi vi tada presli na islam,medjutim nisu mogli svi,Turci su stvarali sebi bazu.Rodena djeca su morala ostati pod vjerom i prezimenom majke.Primi na znanje.Vi mozete nazivati nas kako hocete,ali morate priznati VI STE TURCI -PRAVOSLAVCI.Mi smo uvijek bili Bosanci ili Bosnjaci ne vezane koje vjere,ali smo ostali ciste krvi.Turci nismo sigurno,sto sa sigurnoscu mogu reci da vi jeste,u krajnjem slucaju i Dobrica Cosic kaze da ste vi veci Turci od nas.Citaj malo
@Milorad D. Sta se ti javljas tursko kopile.Idi u Tursku na svoju djedovinu gdje se nalazi jos 10 miliona tvoje brace Srba-muslimana.Izdao si svoju vjeru i naciju,svoje korjene,a potajno se obrezujes.Sta drugo da kazem do manje rokci.Jednog dana ces ili crknuti,ubiti se ili vratiti se svojim korjenima.Pa budalo jedna sta ako Amerika oslabi?Sest stotina godina se necem nadate, Srbija sve manja i manja.Onda kada Amerika oslabi,stvori ce se novi svjetski poredak u kojem ce vodeca sila biti neko ko ti sigurno nece biti drag.I budi miran,podvi rep
@beba Koga ces ti jaduljo da proteras?Pre cete vi preko Bosfora u Anadoliju gde smo vas trebali i mogli s vasim turcima da proteramo.BiH je Srbska i Hriscanska zemlja(grunt)a vi POturice imadoste samo 11% grunta 1991 po popisu.Nama Srbima je samo vazno da JOS amerika oslabi sto je neminovnost a tada nece vam pomoci plizzz helppp bazzzniaaa P vam M lojava i usmrdjela gubo OTPADNicka.
Danko, posrbice mali.....u BiH ne trebamo \"pobiti\" srbe, jer njih tamo NEMA! U BiH postoje Bosanci 3 vjerske ispovjesti. Tako da vi misevi, koji hocete da budete \"srbi\", imate da slusate sta Bosanci \"vele\"......... PS kad je BiH \"hriscanska zemlja\", zasto je vi \"srpcici\" ne osjecate i priznajete kao svoju??? hehehe......mali \"srpcic\"
Ne samo SDU, vec sav Bosnjacki narod mora biti radikalan! Trebamo uciti od nasih neprijatelja kako se stvara drzava!!!!!!
Sa vama turcima mozemo da zivimo samo jedni pored drugih, nikako i nikada zajedno....Dosta je bilo laznog \'bratstva i jedinstva\', ako hocete jedinstvenu muslimansku BiH ne preostaje vam nista drugo nego da pobijete 1.5 miliona Srba i oko 100 hiljada Hrvata. Pa vi sad kako vam volja. Pa ko prezivi! Samo da se ne zavaravate, za Srbe u RS glavni grad je Beograd, uvijek bio i bice dok je i jednog Srbina u RS. Kao sto rekoh kada, i ako uspijete, nas pobijete sve do zadnjeg onda cete moci imati muslimansku Bosnu. A to tada ima itekako da slusate sta Hrvati i Srbi hoce. I sa se ne zavaravate, BiH je i dan danas hriscanska zemlje; Srba i Hrvata zajedno ima vise nego vas muslimana.
@Federalni Sr... Knin i Krajina su dio vece geopoliticke igre kao i tzv Kosovo! Druga stvar vidim da si podlegoa toj podmetacini Silajdzic-KOmsic, koji samo gdjegod sitgnu laju na Srba u BiH A vec im se stranci smiju na to! Srbi iz RS potegnu tu pricu o odcjepljenju svaki put kad se \"inteligentno\" oglase Komsic i Slijadzic! Uostalom ako si pratio izjave posljednjih dana odakok reksmo Bajdenu baj baj, vidices ko radikalizuje, a ko smiruje ! Smijesno izgleda da jedan beskicmenjak poput Komsica izigrava neku azdaju! Ljudi mu se smiju sto domaci sto stranci, jer pravi budalu od sebe! Ali nije bitno ni ti, bitno je da si ti i mnogi drugi podlegli toj propagandi, koja izgleda ne prestaje jos od kraja rata! Dakle u FBiH je na snazi jos uvijek ratna propaganda, i jednostanvo je pravi hit! Raja se lozi na nju vise nego kao na Brenu :) ALi sta da vam radim.... Vas mozak je vas briga, jadno je koliko ste dozvolili da vma bude ispran.... A taj mrski Beograd ti ugrija dupe zimus.
e bravo \"dokle ovo\", sve ove \"bh državljane\" koji vole druge države neka idu brate tamo kad ime jo ovdje loše, pa nek guše tamo svoje sunarodnjake
@Srba – u vecini se slazem s tobom I opaskom kako Bosnjaci vide I tretiraju BiH. Ali problem je sto BH Srbi I Hrvati I nemaju svoje vidjenje ni historije niti danasnjice u BiH niti znaju sta zele od BiH. Za njih se odlucuje u BG I ZG. BH Srbi I Hrvati sami pristaju na tu ulogu pijuna ali ja zaista nevidim zasto je to BH Srbima u interesu da prave jad I bijedu od BiH u kojoj zive, samo da bi zadovoljili uske interese BG nacionalsita. Znamo svi da RS nemoze nigdje van BiH (nedaju to ni EU ni Rusi ni Amerikanci) nit ce moci ni za 1000 godina, a kompletno rukovodstvo RS trosi svu energiju da bi stvorilo privid kako je odcjepljenje RS-a pitanje dana. Sve se posvetilo stavranju te fatamorgane a narod grca u bijedi I siromastvu I mrznji komsija. Da - Bosnjaci imaju svoje fiks ideje ali je srpska zabluda najzatucanija I najagresivnija. Neznam zasto je dobro za BH Srbe da zrtvuju svoju djecu za racun BG-a. Pa zar Knin i Krajina nisu dovoljna lekcija kako BG sluzi i isluzi bracu preko Drine?
E MOJ SRBA MOJA BUDALO, PONUDILI SMO VAM ŽIVOT U GRADU, DA SE ŠKOLUJETE, DA STUDIRATE, DA RADITE, DA UŽIVATE U MIRISU BOSANSKIH ĆEVAPA, PITE, BOZE... A VI HOĆETE PONOVO U ŠUME. AKO JE TO VAŠ IZBOR O.K. NE ZABORAVI DA VAS SRBIJA TOLIKO VOLI DA BI RATOVALA PROTIV BOŠNJAKA, HRVATA, ALBANACA, PA ONDA PROTIV CRNOGORACA, MAKEDONACA, BUGARA... ILI BILO GOGA DRUGOG SVE DO POSLJEDNJEG STANOVNIKA REP.SRP. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@Bosnjaci Dokle ce te vi da zivite u iluziji nekakve BIH, koja je po vasem cejfu? HALO probudite se! Hajde sa pricom o \"zlatnom ljiljanu\" se poajvite u Ljubuskom npr, ili Banja Luci, ili Trebinju, ili Sirokom, ili Sokocu, ili Posusju, ili ... Kad prestanete da zivite u iluzijama onda cete prestati da se samozadovoljavate u lazi! Vasu ratnu zastavu sa ljiljanima priznaju samo na potezu od Tuzle do Konjica i ni pedalj dalje! I takva BiH po vasem cejfu upravo se na tom podrucju i prostire! I ako zelite da vam predsednik drzave zastupa gluposti ala Komsiceve, onda cete se morati odcjepiti i imati drzavu na podrucju na kojem takve iluzije piju vode, a to je kako vec rekoh TZ-ZE-SA (cak mislim da i Bihacki kraj vise naginje Hrvatskoj nego Sarajevu ! ) A ako zelite BiH u njenim Avnojevskim granicama, onda cete morati slusati i Srbe i Hrvate sta pircaju, kolikogod to vamam tesko padalo ! A oni sebe ne nalaze u vasem vidjenju Istorije/historije ! Pozdrav!
@Dokle Ovo Kad ste sa Hrvatima razbijali Jugoslaviju niste pitali Srbe da li je takva BiH po njihovoj mjeri. Jebiga sad, trazili ste gledajte...
\"ne bih da budem nacionalista, ali moje misljenje je da ovo treba biti zemlja svih ljudi, ali da samo bosnjaci imaju vlast, sve dok ovi ostali srcem ne prihvate ovu drzavu\"... kaze ovaj sto je naceo temu. Mislim ne bi on da bude nacionalista, da se razumijemo, ali da samo bosnjaci imaju vlast. A bosna da bude zemlja svih naroda i narodnosti valjda, sta li. Mozda ti se i ispuni zelja uskoro, samo sto ces od te bosne imati samo trougao. !@#$#@!#$@
spomenuti gospodiu epitet trojanski je suvisan dok za njegovu partiju sigurno stoji nazi BPK (bosanska peta kolona)