Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Međunarodna zajednica se miješala u politiku u BiH i miješat će se sve dotle dok Srbi budu pravili probleme u istoj.
ja ne vjerujem da je sarajevo-x.com napisao ovu vijest, nego da je preuzeo od neke agencije ili nekog srpskog medija...dok pise \"dvoipocasovnom\" to nije bosanski jezik.
muhamedanci bosne i hercegovine se najvise zalazu za multi kulti izvan a ove su zaveli talibanzaciju evropske zemlje stoga je pojava mladica i razumljiva!
SPOZNAJA I DJELOVANJE: Ja sam bezbroj puta u životu a pogotovu na Internetu bio suočen sa mišljenjima koja mi se nimalo nisu dopadala ... ali čvrsto sam uvjeren DA SU UPRAVO TA MENI NEUGODNA MIŠLJENJA OD FUNDAMENTALNOG ZNAČAJA DA SMANJIM PREVELIKO CARSTVO SOPSTVENIH GRIJEHOVA, KAKO BIH MOGAO DA SE POKAJEM, A ONDA NEŠTO KONKRETNO: DA NEKAKO PLATIM ŠTETU ONIMA KOJIMA SAM ZLO ČINIO.
DEMOKRATIJA NIJE SAMO ZA GLASNE PTIČICE: Svaka čast vizuelnom izgledu i video-propagandnoj umjetnosti, ali ja lično volim mnogo više da slušam pjesmice koje ptičice pjevaju... iz njihovih pjesmica bi smo mogli lakše pronaći i čuti pjesmice neprimjetno tihih ptičica. U demokratiji treba pružiti šansu i tihim ptičicama, da čujemo i njihove oblike audio umjetnosti.
www. srbi smrde .ba sve o djeneralu seri ratku.. i njegovoj cerki koju arkan pod zemljom guzi!!!!!
\"TAJNI\" IGRAČI: Priča o Mladić Ratku je samo jedan od mehanizama zaštite \"tajnih\" mafijaša iz \"bezbjedonosno informativne agencije Srbije\" ... onih istih koji uz pomoć odmetnutih dijelova ruske energetske mafije pokušavaju na Kosovu kreirati južnu verziju, a u Makedoniji jugoistočnu verziju, neke od narkomansko-alkoholičarskih genocidno-mafijaških tvorevina kalibra \"republika srpska\".
BALKANSKI FRAGMENTI CRNOG HUMORA: U vrijeme diktatorskih režima finansijski prebogatih porodica Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića nastao je vic među gladnom sirotinjom koju njihovi \'\'plemeniti srpski junaci\'\' nisu uspjeli pobiti: \"DA I MI OSNUJEMO NAŠU CRKVU PA DA I NAS BOG LEPO POGLEDA\".
STRAH OD KVALITETNO OBRAZOVANIH GENERACIJA: Gušenje i istrijebljenje sopstvenog naroda je osnovna karakteristika diktatora ( nasilnih skupocjenih glupana ) poput Slobodana Miloševića i Milorada Dodika ( Milošević je prvobitno upotrijebio tenkove na ulicama Beograda za genocid nad sopstvenim narodom, Dodik je razorio obrazovni sistem u BanjaLuci, jer se boji kvalitetno školovane omladine ).
IZVRŠNI OBLIK VLASTI: Da se podsjetimo da ako neki građanin bude fizički napadnut, da je to krivično djelo uvijek počinjeno na teritoriji konkretne policijske uprave koja ima svog komandira stanice... dalje postoji i entitetski ministar unutrašnjih poslova ... ko je zakazao ??? komandir ili ministar ??? Ko je zakazao od političkih milicionera: izvršioc na terenu, ili dežurni u stanici, ili komandir stanice, ili inspektor, ili unutrašnja kontrola, ili neki „nevidljivi“ specijalac-specijalista, ili neki viši \"organ\", ili čak ministar sigurnosti ???
NASILNI SKUPOCJENI PRAVNICI I SRODNI MAFIJAŠI: Ako skupocjeni mafijaši koji se skrivaju iza pravničkih i ostalihih funkcija ( poput tužioca Milorada Barašina koji odgađa procesiranje skupocjene Dodikove građevinske mafije do zastare) otvoreno pred kamerama fizički napadaju one novinare koji nisu pod kontrolom državnih bandi, a mafijaši koji se skrivaju iza policijskih uniformi odbijaju da uhapse skupocjene agresivne razbojnike, onda to znači da u Bosni i Hercegovini ima političkih policijskih uprava ... to je jasno kao dan, i istovremeno mračno kao noć.
EVROPSKI BASTIONI JEFTINOG ALKOHOLA: Neosporna je činjenica da se u okolini BanjaLuke i Beograda nekažnjeno proizvode ogromne količine jeftinog alkohola. Njeguje se tradicija masovnog narodnog alkoholiziranja koje razara mozak, i ima značajnu ulogu ( direktnu ili indirektnu ) u stimulisanju raznih oblika delikvencije odnosno kriminaliteta.
NARODNA NARKOMANIJA: Veoma je zabrinjavajuća činjenica da se u Srbiji zvanično konzumiraju abnormalno velike količine sedativa ( lakih droga ), koje uz pretjerivanje imaju razoran uticaj na zdravlje, a osim toga, često su povezani sa narkotički indukovanim oblicima kriminaliteta. A šta se sve još konzumira nezvanično nesmijemo ni pomisliti.
GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukeljić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetsko-alkoholičarska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"REPUBLIKA SRPSKA\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po \'\'teoriji haosa\'\' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA u stilu koncentracionih logora i Srebreničkog genocida.
NEDOSTAJE KAPITALNI PRIMJERAK: Zanimljivi su “inspektori” koji su “istraživali” ubistvo Milana Vukeljića, a onda istragu \'\'slučajno\'\' navodili na pogrešan trag … Nije isključeno da građevinska mafija Milorada Dodika ima i \"tajne\" zadatke kao na primjer SAKRIVANJE MASOVNIH GROBNICA IZA PARAVANA GRAĐEVINSKIH RADOVA …
MAMCI ZA BUDALE: Reforma pravosuđa koja se najavljuje je samo kupovanje vremena i bacanje prašine u oči. I ova priča o Ratku Mladiću je isto kupovanje vremena. KAKO POZVATI NA INFORMATIVNI RAZGOVOR KAPITALCA I SARADNIKE ???
ZABRINJAVAJUĆA INICIJACIJA NOVOROĐENČADI: Posljednjih nekoliko desetina godina, u velikoj mjeri je uzela maha zabrinjavajuća alkoholna inicijacija novorođenčadi u SRBIJI: KAD SE DIJETE RODI, NEKO OD BLIŽNJIH ZAVUČE PRST U LJUTU RAKIJU, A ONDA TAJ ALKOHOLOM NAKVAŠEN PRST SE GURNE BEBI U USTA UMJESTO CUCLE, BEZ RAZMIŠLJANJA O POTENCIJALNIM POSLJEDICAMA. Ovaj običaj je prisutan i u zapadnoj genocidno-mafijaškoj marionetskoj tvorevini beogradskog režima, koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) REPUBLIKA SRPSKA.