Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
super glasacemo jedni za druge na euroviziji
osim ako ne budemo u recesiji kao prošli put
Koji dogovori,ma ovo je samo preljevanje iz supljeg u prazno,da malo dobiju koju dnevnicu na plate.
Oni se samo sastaju da bi ubrali dnevnice od dogovora i suradnje nema nista,BIH postoji samo u prici dok su ovi lopovi na vlasti..
Nije valjda da Komsic zeli pricati s nekim iz Srbije.
Ovo je humor, imati "dobre" odnose sa pasalukom koji ti non stp rovari protiv zemlje? Snimiti novu seriju Nadrealista, a ove budale neka budu glavni likovi.
Hajde da vidim da i ovaj Komsic razgovara i pkusa nesto da uradi..a ne da ga ubija jezik i hvala !!
Koji kolaps u saobraćaju radi ovog, cestu ne možeš preći...
Sta? Komsic razgovarao, a nije prijetio???? Nemoguce!!!!!
Dosta je bilo njegovih folova,njegov đedo (majkin otac) m.stanić je bio četnik!
Jao ne zna se koji je gori... Nije ni dacic neka faca, al radmanovic i komsic ... Ovaj ne smije nista bez mileta ni rec, a ovaj prijeti gdje stigne i kome stigne... ko da je u kafani a ne na diplomatskom sastanku.
A GDJE JE TO BAKE BIO, NIJE MOGAO NA SASTANAK IŠAO NA DŽUMU?
kakvo unaprjedjenje odnosa sad im istice mandat? kupe poene pred izbore, koja glupost Boze sacuvaj
Jesi li im "mudri" Komsicu rekao da ce da dobiju po prstima i po nosu ako budu dirali Bosnu?Hahaha.Inace si uvijek bio poznat po velikim i dubokoumnim izjavama na nivou onih iz Mjedenice.Jesi li im ratom zaprijetio?
Ma dobro je to da odrzavamo komsiske odnose..
Ko kaze da se ne volimo?