Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da muslimani imaju u Bosni samo jednog ovako mekog i popustajuceg lidera u BIH koji je za svaki dogovor bez ikakvih tenzija kao sto je Radmanovic, Bosna bi vec odavno bila politicki uredjena kao Belgija, a ni standard ne bi bio mnogo daleko, ali ovako dok god je ovih laznih Hrvata poput Zeljka Komsica i islamskih fundamentalista poput Bakira Izetbegovica koji samo nastavlja Alijinu politiku"ili nece bitti Bosne ili ce cela biti muslimanska", sto je nemoguce cak ni u bajkama brace grim, nista se nece promeniti, a mrznja i podele ce biti sve vece!
u jednu ruku si strahinja u pravu a u drugu ti se poserem jer vidim i ti bi ovdje birao tko ce predstavljati one druge i onda kakva je razlika izmedju tebe i njih...ako imas stav onda moras biti principijelan i dosljedan
Ne smiju biti, ali jesu! Vec dugi niz godina!
Ma mi smo taoci već 20 godina, ko nas pita ....
Kako lose skupljanje politickih poena, radmanovic i bakir brinu o tome da narod ne treba biti taoc lose politike, ma nemoj?!
Jooj sto se Komsic zezn'o bezveze, ocekivao je da ce svi pohvaliti to sto nece u Beograd, ccc Da sam na njegovom mjestu, ni luda ne bih dala priliku ovim debilima da se nasladjuju preko mog imena. Ali ko zna o cemu ce se pricati u Beogradu, mozda covjek nece da bude upleten