Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbin sam ali ne bi mi bilo mrsko da neko curi po nosu malo ovoga našeg licemjera
Ma drug.. dok ne skontamo da nemamo drugog izbora nego da zivimo zajedno, nema nam napretka...
Teško prijatelju moj... Mržnja je neviđena, nikad se nećemo prestati mrziti
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Aaa vidider njega, skupio hrabrosti da dođe, da bi blokirao sporazum o graničnim prelazima sa Hrvatskom? Kako si smio doći smradu jedan, znaš li da te iza svakog ćoška čekaju najmanje dvije bebe?!
Ne mogu gradjani blokirati institucije.Pa mamu vam *** lopovsku,vi 20 godina blokirate ovu zemlju.Da je narodu do ugrozavanja vase sigurnosti nasli bi vas u vasoj kuci,debilu jedan.
Koji kreten ovaj Radmanovic, a glumi nekog gospodina! Lako mu je glumit gospodina kad kamermani nikada ne snimaju noge pa se ne vide opanci na nogama :). Kao da je bitno gdje se on nalazi? Pa ako neko hoce da ga makne maknut ce ga i u Bijeloj Kuci ili Kremlju a ne u Sarajevu. Ako je neko to naumio onda nema te sile na zamaljskoj kugli koja ga moze spasit. Kreten samo sebi pokusava da digne cijenu, kao on je vazan faktor u BiH. Sram te bilo dzukelo jedna! Da imas imalo pameti uzeo bi pistolj i sam sebi presudio!
Radmanoviću, ne jedite govna
Oni nas zavađaju i onda rade kako hoće.To vam je ona stara ZAVADI PA VLADAJ!
Vidi se da su srpski nacionalisti (Dodik i njegov stranački kolega) spremni da zaštite neke svoje nacionalističke interes, žrtvujući tako ekonomske interese. Moto nedamo RS pa makar svi srbi u RS pokrepali od Gladi.
Treba potisati ugovor i bez njega, pa nek se pušu koliko god hoće imaju granični prelaz kod gradiške :D
Došao si ti u Sarajevo da odbiješ potpisati ugovor o graničnim prijelazima između BiH i RH, a i to zbog toga što želite da entitet RS ima uticaj na granice BiH. Ma kakva sigurnost i kakav strah to je samo politički pritisak iz RS, da se protesti ne prošire i u RS pa se hvataju nacionalističke retorike, vidi se kako se može doći u Sarajevo kad je nešto u vašem interesu.
Ama nemoj da bi došli, plaća vam liježe na račun, dabogda ih sve lijekove potrošili
"Radmanović je podsjetio i da je ranije informirao javnost o tome da je današnja sjednica Predsjedništva BiH bila zakazana ranije te da je na dnevnom redu bilo vrlo važnih tačaka zbog čega je smatrao da treba prisustvovati toj sjednici." tj došao da odbije sporazum o granici sa Hrvatskom, igraju na kartu toga da se ljudi iznerviraju a oni nastave po starom,ove ublehe bi najbolje bilo ignorisati kada bi se kao moglo
E sto volim ovu drzavu gdje je naslovna da je predsjedavajuci predsjednistva dosao u glavni grad drzave u kojoj i sam zivi i to na sjednicu. Nemoguce! I to da glasa protiv sporazuma o granicnim prelazima? Ej, Radmanovicu, poslije toga ti ni Bog ne moze garantovati sigurnost!
Dobro je,treba poceti zaradjivati ono sto se prima.
..........reče normalna osoba..........
:)*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Imaju gradjani pravo blokirati i instuticije jer te institucije treba da odgovaraju gradjanima, a to nije bas slucaj u nasoj zemlji vec 20 i vise godina.