Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...prvi srbin sda :)
nije više. promjenio dres (ko '45) i prešao komunjarama :D:D
...isto ti je to, slovo gore-dole :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Još jedan koji je zaposlio sina u vladi, kao savjetnika, bez dana radnog staža. Protiv takvih je i narod ustao.
..."savjetnik" je strateška funkcija...kajmači dobre novce na ime "znanja" a nizašta ne odgovara jer niti šta potpisuje niti šta radi :)...sama pozicija je najčešće otpad za bivše direktore...
NE FORSIRAJ DESNICU UMOCI PONEKAD...
joj u nas svakakvih ***a na pozicijama, jebao vas plenum udrite govna
Je li ovo onaj sto se nije znalo ciji je. Pa na kraju ispade SDA kadar.
hehehe fakat ne seri prodani!
Ma je-bo ti mater svoju uvlakačku , ko si ti da nešto pričaš papak jedan , povijaš se kako vjetar duva samo da ostaneš u politici , djecu ti je-bem. Ako bog da tebe ću prvog roknuti samo ako ovi protesti krenu tim tokom. Nećeš doživiti ni optužnicu da ti se pročita , je-bem ti sve mrtvo i živo i nerođeno.
...nemoj tako na "poštenog srbina"..ionako je više "nepoštenih srtbina" :)))
ne njajke.....prelivodo