Šefket Hafizović
0
"Radit ću na reformi Ustava"
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halide sta ces ti u politici ,cuj on kandidat za poslanika u skupstini rs,pa narode moj drgi zar vam nije jasno da vise je sda dotakao dno kad jednog pjevaca kandidira na mjesto gdje se ocekuje neko ko je kvalificiran i zna mnogo vise od drzanj mikrofona, e mozda bi godio Miletu da mu moze pjavati na uvce A ko zna mozda na onim izborima 2014 bude kandidat za presednika,moze biti zamjeni Silajdjica ili Komsica?
HALID INVALID UVIJEK BIO PAPAK
sda je drzo embargo bosnjackom narodu i uvijek prvenstveno protiv bosnjackog naroda se borili zajedno sa okupatorima, drzali svezane ruke narodu dok je c e t n i k k l a o i narod umiro a oni kesirali i smijali se. Drzali Sarajevo u okruzenju a i Bosnu citavu, Podrinje prodali nikakve razlike izmedju Fikreta Abdica i Alije Izetbegovica, Karadzica Ko god je znao sta aAlija i vrh sda rade bio je likvidiran najcesce snajperom u celo a u smrtnom listu napisu da je sa neprijateljske strane. Svi danas koji su u sda i koji glasaju za sda su neprijatelji zamlje broj 1!
Šefket Hafizović \"Radit ću na reformi Ustava\" A do sada si, naravno, kao kadar SDA radio upravo protiv reforme Ustava, a sada kada su izbori i kada SDA trebaju glasovi odjednom ovo \"Radit ću na reformi Ustava\". Voli bih da \"narod zna \" za koga ne treba glasati!!!!!! Naravno NE za SDA!!!!!!!!!!!!