Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://www.facebook.com/pages/Radioklub-Stjepan-Polje-E73ESP/231911066819242?fref=ts
73
http://www.facebook.com/pages/Radioklub-Stjepan-Polje-E73ESP/231911066819242?fref=ts
http://www.facebook.com/e73esp?fref=ts to smo mi :D
U ratu su imali ogroman znacaj i doprinos,mnogima su pomogli ...
@pipi.dugadevetka Grdno se varas za E74FRS. Klub nije prezivio tranziciju ali pojedinci dan danas ubiru donacije na osnovu fantomskog kluba. Stub od 50m opet pojedincima sluzi za bogacenje, na njemu su antene jedne lokalne FM stanice.
Ne znam ništa o tim ''manipulacijama''. Predsjednik ''fantom Kluba'' E74FRS. Znam samo da je neposredno nakon rata, u vrijeme kada niko nije imao love, on uložio svoj novac da pokuša ''preživljavanje'' Kluba. Izvrsna lokacija Kluba će dovesti do toga da lokalni moćnici prodaju tu lokaciju. Time će nestati ova ''korist'' njegova. Kako si ti? Jesi li još u policijU?
Naprijed Stjepan Polje! Vi ste budućnost i perspektiva. Baš sam radostan što će radio-amateri preživjeti. Najpoznatiji bh. radio-amater je izmislio ''Irfan view'' i tako proslavio svoje rodno Jajce. Sad su na redu neki Stjepan-poljaši da proslave Bosnu i Hercegovinu.
http://www.facebook.com/e73esp?fref=ts
ARG (Amaterska Radio-Goniometrija) takmičenja je jedna od najzdravijih disciplina u radio-amaterstvu. Trčiš po prirodi i tražiš elektronske ''lisice'' skrivene negdje na terenu.
Mogao sam se i ja početi baviti ovim iz hobija,ionako gubim vrijeme na gluposti,dobar način da upoznaš mnoštvo osoba različitog karaktera :)
gospodine vi ste radioamater, nego radio radio a mater eno je u basti oko ruza...
E4FRS PROPAO, NIJE PREŽIVIO TRANZICIJU U UDRUŽENJE. :((( Antenski stub visine od nekih 50m samo ptice koriste da bi sletjele, a nekada je ''nadvisivalo'' QRM i QRN. Sjećam se nekada da je Klub bio pun omladine, sada je pun insekata i kišnice što prolazi kroz krov. :(((
moras biti istinski zaljubljenik u radio da bi pored interneta i buljenja u gole tete raspredao kako si cuo nekog kako usred atlantika salje mayday :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)