Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drago mi je da je ostala ipak 202 to je nas radio a tih 8 ili 9 papaka sto nisu glasali naserem im se u usta.Samo dasu pametni ovi sa 202 sada bi trebali pustati i narodnu i zabavnu pace dobiti slusanost kao i radio M,kalman,radio vogoscu
ok, samo neka istjeraju onog malog tupavog šarana.... ono je horor.....
pa zar jos postoji kantonalna
superiška,samo da ostanu hard core
samo narodnjaci brate ebo 202 dabogda se ugasio odma =)
Kad su ih počeli gasiti vade se lafo da su rokerski radio. Kako je došo ona papak sarajlić na njega užas od radija a o rocku da i ne pričam. prije par godina gotovo čitavo ljeto su puštali neki tehno bit dan noć, prenose partije iz hacijende, muzika je sranje, mješavina smeća, rocka gotovo da i nema i onda oni ko fol rokerski radio :)))))))))))))))))! Više rocka ima na radiju istočno sarajevo!! Gasiti smetlje od radija, sad je prava prilika, dok je sarajlić na njemu nema od njeg ništa. LONG LIVE ROCK\'N\'ROLL
pripojit ce se televiziji SA i postat ce lagani hadzi radio, ne HARD CORE kao hayat nego ganola, ono ide zikamu i to, pa jebiga vrijeme iftara, malo ezan i to. ocam tako ce bit.
sad ce urlati s minareta.
Hoćel ko ugasiti ovaj radio cincili mincili - haću da spavam.
Hamid Srbin
Ko je ugasio radio?
Bitno je da se onaj glavati krmak oglasio! On ce sad lafo osnivat TV i radio,mamuli mu prosrbsku jeb.. !!! Igy legendo dođi malo vamo da te nabijem na glogov kolac kao sto smo ti pretke 500 godina nabijali! Ti si to ocito zaboravio mamu li ti! Povedi i mamu da je nategneb do bla da joj oci ispadnu. Mozes i sestru necu se ljutiti!
oni su seljaci ne pustaju narodnjake
dobra vijest u svakom slucaju!!!
sačuvaj me Boze nezavisnosti u okrilju SDP-a, a 202 valja u ovom momentu svako