Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mile mi majke ja kad vidim ovog lika.....neznam bil' plako ili se smijao.....
neka je ovaj majmun izgubio pa makar
Lopov zafrkao Lopova... Mada je ovaj Kunovac veci kriminalac od Radeljaša. Jedina razlika je što mediji proganjaju Radeljaša dok Kunovca čuva stranka, ili ti ga SDA...
Dobro jutro raspadnuta BiH. Mislim da je ovo prvo jutro kada se možemo pogledati u ogledalo. U ratu nas masakrirali Srbi i hrvati u miru SDA nastavila sa istim poslom i hvali sve svim bošnjacima u koncentracionom logoru Sarajevo. Kojima se ako ne šija svima odjednom, može bar zatvoriti voda, struja a bogami i zrak što aktivno rade SDA-SBB svojim praznim neboderima u kotlini Miljacke kojima bjelsovjetska mafija pere pare !
Hvala Klixu što mi je omogućio da ovo kažem !
@vinkomir4 MA jebi ti svoje, biće ti lakše :)
hajmo paradaajzaa po dvi markeee
Ova njuska ne uljeva povjerenje al nikako
Ovaj je ,po mom mišljenju, idealan za načelnika sarajevske općine Centar.:):):)
a i Memica na Ilidži bi dostojno zamijemio
esede ides u prdekanu smradu jedan lojavi pogani
prvo ovom retardu utvrdit identitet..jel esad esed ili eso
Reprezentativni predstavnik bošnjaka političara ode u opoziciju.
kakva spodoba jbt!!!