Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
manjo hajde nam priznaj koliko si djece ubio tim dragunovom?
sve su to pickice ba, da ima muda nasao bi on vec nesto na sake, a ne jadne zene maltretirati... Ovo su bolesni ljudi, zasluzuje smrtnu kaznu trajanja 20 godina, pustiti da mu zrtve sude,svaki dan po malo... pa onda da javno govori o tome i da to onda sluzi kao opomena svim drugim zlotvorima...
OVAJ RADE MORA DA NIJE BIO BLIZU CAZINSKE KRAJINE JER DA JE BIO SAD BI SE PISALO KAKO JE POKOJNI RADE BIO PICKIN DIM...
\"AKADEMIK\" kakav si ti majmun kada ovdje vidis covjeka. Srpski junak, a najgore je sto vi ovakvima 50 godina poslije dizete spomenike. Istorija vam je puna psihopata i mentalnih bolesnika. Od ovog majmuna nema niko nista a takvi kao ti su problem. Ovo stavi na blog AKADEMIK, takvi ko ti su najvece zlo.
BRAVO RADE!!! PRAVI SI SRPSKI JUNAK!!! ja vam barem nisam osto duzan...(dragunow)
KOme prijavit ovo? Islamski fundametalisti javno prijete da ce ubit cojka a huskacki portal fasiti-x.com iliti primitivci-x.com nista ne poduzima. Uzeo sam screenshot, sad cu ga naljepit na blog, i siriti dalje.
Bolje mu je da ne izlazi...YOU NOW WHAT I MEAN
izaci ces ti rade,kad tad....cekacemo te ;)
Likvidarat ćemo govnara, to je srpsko junaštvo na zarobljenim ženama i djeci se dokazuje.