Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Putuju BiH gradjani prema Evropi.Nemaju vise volje da cekaju da dodje Evropa nama.Ljudi masovno sele samo ovi opijeni bogastvom ne vide sta se desava.ZALOSNO
U EU realno necemo nikada uci, a sada nemamo apsolutno nikakve prepreke niti pritisaka za objavljivanje tacnih podataka popisa koji je puno vaznija stvar za BIH nego imaginarni ulazak u EU.
predstavnik svinja na vlasti ne dozvoljava da se upliću jokširske svinje iz eu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma jok to : "Putuj Evropo", nego : "Putuj u Evropu!".
@Tarzanbegovic Spusti se ti na zemlju, jer Allah je po vjerovanjima, na nebu, i da on riješava pitanja pristupa u EU integracije, nebi se u svijetu vodili ratovi ili politički pregovori, na svim nivoima.
@Tarzanbegovic Unidji ga ti u Evropu Tarzane.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nećemo u EU, ko je šiša, ali nam trebaju njihove pare..., jer mi smo svoju privredu uništili, pokrali, razvalili, rasprodali, a vala ni poljoprivreda nam nije otišla dalje krađom i malverzacijama sa poticajima. Penzije se jedva namiću ( imamo penzionera za izvoza, mada je najmanje penzionera po osnovi rada), malverzacije sa uplatama doprinosa i porezima itd itd. Kad god koja lova dođe skrši se u buđetlijske plaće. Ne bi mi u EU ali izgleda mora se, jer se tako kupuje socijalni mir.
"Korak naprijed, stagnacija, pa dva koraka nazad. Tako bi se u najkraćem mogla opisati trenutna politička situacija u našoj zemlji." Ama bolan novinare ,što se mučiš tolko, opiši naše stanje u jednoj riječi : PROPAST !!!
Ma ja sam za to da mi izadjemo iz EU
Pocrkali dabogda!!!
Doslo je vrijeme da se ozbiljno pozabavimo domacom ekonomijom. Europa sadaima svojih problema da bi se nama bavila ,to je i dobro bar necemo prodati vlastitu kucu da bi u njoj zivjeli kao podstanari. Ozbiljno razmotriti ekonomsku saradnju sa drugim drzavama pored EU. Na primjer Kina.,ovoj drzavi su neophodni prehrambeni proizvodi na prvom mjestu mlijeko za bebe koje u EU placaju 20 eura boksic aptimela. Zar im mi nemozemo ponuditi isti kvalitet za niu cjenu? Zatim sir,mesni proizvodi....
@pidjameta.slipic Tako je ! U cijelom se svijetu jede i pije , a ne samo EU.
@azem Ako,ako vjeruj mi da je to dobro po nas s tim da moramo ostati strogo na ORGANSKIM proizvodima. Imperije nemaju zdravu hranu ,sve je to otrov sto se prodaje na trzistu bud zasto. Znaci kvalitetnu hranu ce oni nama masno placati ako smo pametni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka mi neko kaze,neka me prosvijetli,kada to ova drzava nije bila u politickoj krizi.mozda ja zivim na Marsu,majku mu
Draga EU postavite vaše ljude da rukovode državom i problem riješen.
Hvala SDA koja je izazvala Srbe glupostima pa sada imamo to što imamo
Kmeee Kmeee pobeda RS nad EU. SSP nije usvojen. EU ce vam uvesti opet uvesti vizni rezim. Mi iz RS mozemo slobodno putovat sa pasosem Srbije.
hahahaha. čuj ovog morona, pobeda, hahahahah
BiHxit majmuneeee
Ograditi stoku zidom i žicom i postaviti mrtvu stražu
Poljoprivrednici u RS-u su nazalost nabelajili kako god krenu. Sreca pa malo Turska, koju toliko mrze, kupi nesto mesa i sl. A Europa ce putovati, sa nama ili bez nas. Bez nas ce joj sigurno biti i lakse.
Putuj Evropo, nemoj vise cekati na nas ne pitaj mnogo, dospeces i ti na rdjav glas Putuj planeto, super smo se druzili nama je lepo, taman kako smo zasluzili Nisu krivci depresivci, lude i psihopate sto su rusili pa sada nama nude lopate Krivi smo mi Nisu krivi sedativi sto ih nisu sputali sori, matori, krivi smo mi koji smo cutali Putuj Evropo i pos'lji nam malo peciva nama je dobro, sreca jedna neizreciva Putuj planeto, ovde se vrag priziva nama je lepo, slika jedna neopisiva
čuj putuj europo....pa nismo se preko 20 godina pomjerili sa mjesta čak idemo u rikverc... OMFG najgluplji narodi žive na području BiH....nema konkurencije osim onih afričkih primitivnih plemena.
Cijeli rim ide "Putuj Evropo, nemoj više čekati na nas".
Dodik je zlatan kakav je ovaj ivanic, da je na dodikovom mjestu tek bi vidjeli koja se podlost iza njegovog cinicnog podsmjeha krije.
Samo ne popustajte i objavite popis...dosta vise njihovih ucjena....a na kraju ce pristati kad se popis objavi jer dodiku ovaj kredit od mmf-a treba vise nego federaciji