Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve smo bliže u kilometrima,a sve dalje finansijski.
Ama pa objasnite lijepo narodu, narodnim riječima HOĆEMO LI USKORO MOĆI DO NEUMA KROZ NAŠU ZEMLJU DA NE MORAMO IĆI PREKO SVITAVE?? JEL TO PROBLEM? J.BEM TI BABIN DO I STOLAC U KOMPLETU.
Sad će obavezno neki 'pametnjaković' pokušati da nam objasni u svom glupom komentaru da je on pametan i naravno ide dislike.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
U Neumu je provod, u Neumu su koke!
OPRAŠITE ME U NEUMU <3
kooooo bubmar
..Veliki problem na magistralnoj cestovnoj mreži predstavlja nelagalna gradnja ..... haj nek mi nesto objasni sto je to problem,ako je nelegalno sagradjeno toga fakticki nema,znaci samO ZBRISES sa lica zemlje i to je to
Nama brzu cestu od Mostara do Neuma a hrvatima most i svi sretni.Neki dan se vozim u koloni od sedam kilometara izmedju dva prelaza a semafor u Neumu minut zeleno tri crveno,nigdje policajca.razumijem nije mu u interesu da ugodi gostima koji su u tranzitu za Dubrovnik ali nije nikome ugodno ovako izgubiti cijeli dan u putu!
čak 6 km.....pa da idem pješice u Neum vjerovatno bih se pravo obradovala !!!!!
sad ce komentari kmerskih p(l)acenika tipa "svaka cast" "bravo, samo nek se gradi"... To sijaju blicevi na otvaranju NEZAVRSENOG autoputa, komentari samo takvi na klixu, a krediti do guse.... Ma nema najveca predizborna suplja ikad, provaljeni ste kmerska omladino, u oktobru idete u propast
nisu oni sposobni ništa uraditi......
Samo da vas obavjestiko putuje prema Makarskoj,put je obiljezen prema Bijaci, troje turists na granici i trideset minuta voznje doBaski voda. Carinik me pita sto idemo na Doljanje jer se ceka tri do tri ipo sata, ja sam mu mogla jedino odgovoriti stav navike.
Šta je pjesnik htio reći?
Cuj 6 kilometara. Joj hvale se kao da je 60 ili 600 kilometara. Halo ba, to je 6 minuta, taman onoliko vremena koliko izgubim dok pisam....
20 godina od rata glavni izlaz na more,a put širok 3 metra.Toliko o uspjesima svih dosadašnih koji su bili na vlasti.
Jebe. ti Neum,zar ljudi jos idu tamo na odmor?Svasta...
ĐE to? jel dizel? pošto ti sir?
Dobro majku mu, zar je veliki problem u današnjoj eri kompjuterizacije, priložiti kakvu mapu, da se tačno vidi stara i buduće trasa... Malo ko zna gdje je Babin Do....
Sjajno. Svi znate da nisam "hejter" ali moram reci ovdje: pa zar nije moglo ovih 6 kilometara da se zavrsi makar 15 Avgusta. Pa gdje nadjose 15 Septembar kad se sezona zavrsava...a cesta se pocela radit 2005 godine.
Ma previše je 6 km, nemojte se trošit na nas! Bolje za te pare da sebi kupite nova auta i brže ćete do Neuma.
Samo naprijed probijajte cestu da mi oni prebirači na granici ne rastavljaju ladu kad hoću do svog Neuma.
Pa ne treba mi u Septembru, treba mi sada u avgustuuuuu putttttttttttt!