Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pored prečistača se fekalije zasad puštaju sa Bjelašnice preko vrela Bosne, BAJPASOM :)) A onda i iz Buroja kad uskoro proradi, ako bogda !! Sve čestitke Konakoviću na ovoj ideji, a građanima i poreskim obveznike naravno ostaju otplate kredita za prečistač. Pa nek i njima nešto ostane a ne samo arapima.
Nego koji će se velikodostojnik pokenjat na prečistač kad bude otvorenje ? Da znamo jl radi ili je to ješ jedno pranje pare pred očima sviju !
dobro je, ali 20 godina zakašnjenja
konacno i za pohvalu, tesko a nadati se da hocemo naucit da rijeke nisu konjtenjer za otpad!!
@cpu_fan inspektore nisam te poznoooo!!
Zadnja slika, jedan radi,a sedam njih zarađuje platu :)
hos da se pohvalis da ti na zadnjoj slici sam radis. :)))
visi strucni saradnji, savjetnik, nazorni organ, sef. poslovodja, sef smjene, direktor, zamjenik
PRIKAŽI ODGOVORE (2)