Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pišaj se na naš pravosudni sistem
"Tužilac je saslušao napadača. Tom prilikom napadač je priznao izvršenje krivičnog djela, a tužilac je procijenio da, s tim u vezi, nema osnova za zadržavanje, pa je istog pustio", ---------------------------------------------- MOLIM KO JE JEBENI TUZIOC, INACE OTKAD TO TUIZOC ODLUCUJE, A NE SUDIJA?
Ne postoji pravosudje, postoji SDA, HDZ I SNDS sudjenje...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A šta ste drugo očekivali. Država za stranačkog kolegu i rođaka. Da ja prebijem palicom metalnom Bakira ili Lagumdžiju, ne bi svjetlo dana vidio više nikad.
...tišu, da te ne čuje lukačenko...
A nije samo to što ovi rade šta hoće, nego svi mi zatvaramo oči i kontamo "bolje da se to desi Šemsi nego meni". Dok mafijaška država radi šta hoće preko policije mi trepćemo i uživamo na budžetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Baš fino, neka ovaj "zaštitar" (jadna mu majka koga ovaj Sušac štiti) šeta okolo sa močugom i dalje pravi red na svoj, vidjeli smo, "demokratičan" način. Znači sad ga treba pustiti da nekoga sredi totalka, pa tek mu onda sljeduje čelovina. A zamislite koliko još ovakvih "zaštitara" šeta po našim gradovima. Strava i užas!
DZABA SVE ! DARIO KORDIC OSTAJE ZAUVIJEK I ZA SEBE I ZA POVIJEST I ZA SVOJE OBITELJSKO PREZIME RATNI ZLOCINAC OSUDJEN OD MEDJUNARODNOG SUDA. NE MOZE MU POMOCI NI STO MISA !
jel ovo klix koristio google translate ili je ovo neki text za pozorista pomjesano sa tragikomedijom
KRETENIZAM... Da sam ja prof. Kukić ja bih osnovao neki jeben POKRET (s obzirom da lik ima uticaj u cijeloj BIH) i zahtijevao hitnu promjenu Ustava, na ulici.
Meni ova slika djeluje cudno...
znao sam ja; gdje je slav(k)o tu je i njegov sudrug i bombaš Mirko (Miličević). slav(k)o, pazi šipka ! hvala ti mirko.
slavoglu je trijezan, ali mu se također manta u glavi.
časni mario sušac je pjan ko letva. svi mu zovu piće ...
čekaj malo...prvo je saslušan napadač: "Tužilac je saslušao napadača. Tom prilikom napadač je priznao izvršenje krivičnog djela, a tužilac je procijenio da, s tim u vezi, nema osnova za zadržavanje...." zatim će biti prepoznavanje napadača: "Za sutra je, prema riječima Bošnjaka, zakazano raspoznavanje napadača." trebalo bi malo poraditi na logici naših istražnih službenika/djelatnika...
Lijepo je znati, da sada slobodno mogu prebiti par nazovi ljudi koji me jebu ev punih 10 godina... jest da ću morati podić kredit da platim kaznu ovoj nesretnoj nazovi državi, ali barem sada znam da neću u ćorku... Mlatite se braćo, samo ako imate para... može i na rate. :) Tito.... gdje si!!!!!!!!!!!!????????????
šta je ? evo me na najljepšem zagrebčakom trgu... boga mu, vi se samo tučete.
Eto sad znamo... moze se nekoga izlemati al samo ako si u pripitom stanju :) i neces biti krivicno gonjen :)))
Sudija ga pusta da se brani sa slobode, dokaze da skloni i svjedoke da izbode!
"nema osnova za zadržavanje te osobe" jer se u slučaju napada na Kukića radilo o lakšim tjelesnim povredama, a izvršitelj je priznao djelo." Hahahahaha, jao tuge, kakve mi zakone i pravosudje imamo! Cekajmo sad da doticni nanese nekom teze tjelesne povrede, pa da ga onda zatvore na dva dana...
emir hadžihafizbegović, zvani ante, je specijalac za jednobojne 'mirovne misije' po hercegovini. zabrinjava stoga njegova šutnja u vezi napada na slavoglua, jer je svima dobro poznat njegov anti-ustaški angažman i sklonost ka maskirnoj uniforme izvjesne fahrete jahić. neki, haman zlobnici, kažu da se nažuljao na putovnicu, pa 'nemere maket'.
službeno priopćenje: radi izuzetnog i samoprijegornog zalaganja na poslu, gosp. Mario Sušac se imenuje VODITELJEM odjela za ideološki rad na terenu , te će mu se osigurati sav potrebni hardware za obavljanje tog psiho-fizički zahtjevnog posla. Uprava zaštitarske službe, Mostar