Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
....vesna cipela ti tijesna, a čarapa uska ti si vesna.................g........................
Nasa omiljena pjesma je road to hell... i sve nam je toplije...
Vesna je rekla šta je trebala o Trećem entitetu, ali to nije za medije. Nspokon će se ispraviti nepravda prema hrvatima!
ma vi se šalite, hrv. tamo služi samo za sprdnju ali primili su je jer su obećali ako rasture jugu da će doći u "europsku obitelj, a pošto je hrv. ipak svjetlosnim godinama ispred BIH, onda razmislite što tek EU misli o BIH, primiti će je nikada...osim toga nijemci su protiv proširivanja, eventualno još možda Ukrajinu utjeraju u nju da napakoste Rusima.
primi kurtza gospodjo!
kikseru ustaso --brisi odavde
Inače, Hrvatska je veoma štovana članica EU, dobro će biti ako se o njihovoj "inicijativi" očituju do kraja godine. Nešto njen vokabular više ne prepoznaje riječi kao "centralizacija" i "federalizacija" Bad Karma, Bad Karma
Zašto misliš da tebi posvećujem svoje komentare, da se ti nisi možda zaljubio, a? Moram te razočarati, ali nisam zainteresirana, iz tvojih postova "ćutim" nešto što se zove "kompleks malog penisa", a takvi nikoga ne zanimaju.
Vidi, slatkice, nije mi cilj da te prskam ali si malo dosadan, ako nemaš šta pametno prokomentirati ne trebaš se kačiti za komentar. Odrasti, uči nešto, bavi se sportom.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
puši nam ga ustaško krmeća!!!! Bosna Bošnjacima oduvjek i zauvjek!!!!
Dokle god ima takvih mišljenja kao tvojih, onda ovi drugi šta god da urade u pravu su, otkud ti ta priča da je Bosna (samo) bošnjačka.
ustaško?
Pusić ako se izgovori na pravi način može biti kao mala pussy. Pusich, pichich i to.
pušićko puno mi se ti vrtiš po medijima u zadnje vrijeme. mislim da ti ga treba neko dobro utjerat
vidi se da si zelen ko zelena trava
Iako politički nepopularna, ona je doktorica znanosti i sveučilišni profesor. To, mislim, treba cijeniti čak i u Kalesiji.
samo dok se hdz vrati na vlast u hrvatskoj,što će biti vrlo brzo,očekujte treći entitet u bejha, što povijesno i pripada hrvatima. Hr-Hb će poštivati suverenitet bih, kao što je i prvobitno poštivala i nikada nije donijela ustav o raskidu odnosa s BiH.
Puss in boots
pusicu nemoj se ti matereti brinuti za nas
Sada kada su se hrvati za*** zbog ulaska u EU, žele i BiH da uvuku u ta sranja. Jedino bi čika Putin mogao riješiti pitanje Sejdić-Finci i uopšte status BiH.
Te plate i ogromno zaduženje vrlo brzo će doći na naplatu. Evropa novac ne oprašta, a hrvatska privreda nije u mogućnosti da hrani samostalno narod, kao prije rata. Sretan vam put u kolonijalno ropstvo.
Kada jednom privreda padne na koljena, teško da će stati na noge, a pogotovo što Evropa nema interesa da domaća privreda ojača u Hrvatskoj, jer je EU vidi Hrvatsku kao tržište za svoje proizvode.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba nas sve odavdje rastjerat i ovu zemlju naselit nekim boljim,normalnim ljudima..
ajd rastjerajte se svi. da ja sam ostanem u BiH zivio bi ko car