Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja licemjera. Interesuje me šta su stvarno razgovarali.Vjerovatno o podjeli Bosne.
Predsjednik Dodik?....e moj Ivo, mislio sam da si dobar covjek
Bravo predsjednice. Svi smo uz Tebe. Muslici ga svakako puse.
Da li mi se čini ili je na slici iza ove dvojice naslikana kralja Petra garda u belim rukavicama?
Boze sacuvaj ja govana i komentatora
vbaljda su razgovarali o povratku krajinskih srba u hrvatsku da se govnna malo čiste odavde i vrate tamo odakle su došli u Bosnu
Ima li igdje Bosne i Hercogivine kod vas gospodo?
Idi preko Save u Slavonski brod i pitaj gdje je Bosanski brod,dobit ćeš odgovor.
http://www.youtube.com/watch?v=sfAYtYJPPSA
,,u pravu si, ali ti ni pod razno ne dolazis u obzir, jer to bi trebalo da rade pismeni ljudi, sto ti nisi ni u kom slucaju. Zao mi te je, pravo ! Vidim da se trudis i sve dajes od sebe da bi smislenu recenicu napisao, ali ne ide. Sta se moze. Pomiri se \'kletom sudbinom\' i nastavi rmbati , cistiti anglikancina cenife i lizati sudopere.
..omladinac, mozes pricati sto te volja, ali razmisli sta ce se dogoditi ako \'ti ljeni srbi\' koji su dobili na sudu pravo da im se isplacuje penzija u Federaciji, budu to i ostvarili. Tada ces vidjeti ko je bio ljen a ko je radio.Ti ces garant ostati bez džeparca i prestat ces pusiti, jer ti starci nece moci dati od penzije koja ce biti 30% manja.Pamet u glavu i razmisli prije nego sto pocnes lupati po tastaturi.
@Jozo Mislis na paradajz kupus i te zaprdice... Pa mi smo vas u Bosnu i doveli da nam dikelate vrtove vrcate med dok vam mi handrimo snajke Bezbeli
Josipovicu pa ima li iko na ovom svjetu da hoce da se sastane s tobom osim Dodika.. Ja predsjednika i trica... Sto bi kospicari rekli \"pravo mi sega\"
Ma Ivo i Dodo samo uzimajte levate bosnjacke. Srbi im tuse gorivo iz Broda A mi Hrvati sta stignemo. Sta bi mi u Herceg-Bosni, a boga mi i u Hrvatskoj, da nam nije nasih Bosnja kojima mozemo sve prodati. hehehehe
dogovaraju povratak .. smijesno. eno gledam 45000 srba u Hrvatskoj potpisalo peticiju da Hrvatska ne udje u UNIJU. toliko o slozi.. Doso josipovic da pregovara opstrukciju potrvatka ... ne zna sta ce sa ono malo srba u CRO, a kamo li da mu se jos ovi cetalji iz RSa pocnu vrzmati po Lijepoj njegovoj.
Pa pusti bolan onda te lenje cetalje,neka idu....a ne ko pijan plota drzite se multilulti i slicnih lazi. pusti niz,formiraj svicu od tvojih 24 procenta fildzana!. NEGO VIDIM SVE SRBI DOLAZE U FEDERACIJU PO HLEBA! AHAHAHHAA U KOJIM VI SNOVIMA ZIVITE O MUHAMEDANCI! NIJE VALJDA DA STE TOLIKO MERHAMETLI TE SVE VI IZDRZAVATE!
hahaha Vlasi i Sokci opet spali jedni na druge, mora da su i jedni i drugi u gooovnima do guse hahahaha