Vijeće za implementaciju mira
0
"Puna podrška visokom predstavniku Inzku"
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste vala i ja citam...mozda je neki student imao praksu pa se ucio kako se pise clanak...ako je ovo pisao neki iskusan novinar ili novinarka, zao mi je ali je katastrofa clanak...
A K A D E M I K I Pipo SU LJUDI KOJI SJEDE U KANCELARIJI sarajevao-x I NAMJERNO PISU PROVOKATIVNE KOMENTARE DA BI USPROVOCIRALI ONE ZA KOJIMA TRAGAJU ONI KOJI FINANSIRAJU I sarajevo-x(Haris Silajdzic&company)... AKADENIK \"glumi\" S R B I N A, a Pipo M U S L I M A N A, au stvari su jedna te ista osoba. ALI UZALUD IM ( MU ) TRUD..NA OVOM SAJTU SU SAMO ILI ONI KOJI U B I J A J U DOKONOST KAO JA ILI POLUPISMENI NACIONALISTI KOJI ISPOLJAVAJU SVOJU MRZNJU I TAKO SE PRAZNE..KAD SMO VEC KOD PRAZNJENJA ODOH I JA U HALU DA SE DOBRO ISPRAZNIM, A VI ME DOCEKAJTE SA KAMARU KOMENTARA KAD SE VRATIM...UHHHH ....IZGLEDA DA MORAM POZURITI
Haris o drzavnoj imovini dobro govori, samo brineme zasto se toliko koprca Haris, jer treba da zna da i MI ZNAMO da je loptica u njegovim i Tihicevim rukama. Bez njihovih glasova drzavna imovina ostaje drzavna. Drzava bez drzavne imovine i nije drzava. Ako cemo se VEC dijeliti onda traziti sve opstine sa bosnjacko-hrvatskom vecinom iz 1991 g. To je minimum.
Jedino sto su konkretno naveli u ovom saopstenju je podjela drzavne imovine.. \"da zaključe sporazume između vlada o državnoj i vojnoj imovini, čime će se riješiti pitanje vlasničkih prava između državnog i ostalih nivoa vlasti. ..\" Sve ostalo je bla bla.... A jes im drzavna imovina kost u grlu... neki dan i onaj Rus govori u sustini SAMO o drzavnoj imovini kako je treba podjeliti... Pristanu li nasi na podjelu onda ode drzava... ne pristajati na podjelu ni po zivu glavu, DRZAVNO JE DRZAVNO i tacka.
Pipice hajvancicu mali...Nena te zove kuci namah...Nsis popijo Apaurin...baljezgas stalno....dedera trci kuci iz tih stopa...I pazi da ne zalutas na granicu pa da jos imam oposla sa granicnom policijom....
@Pipo, bolan \"ne bijo\" ti ni od zene ne mozes uzeti \"hevine\" kad hoces nego kad ti ona da, a ukidao bi blentitete.. promijeni ovaj NICK i ovo BiH4EVER jer te neko moze provaliti da komentare pises u KANCELARIJAMA sarajeva-x i da ti je zadatak sto vise zakuvati medju narodom ZA ONO STO SE SPREMA: BIH 4 FEDERALNE JEDINICE..
\"\"\"Upravni odbor Vijeća za implementaciju mira je pozdravio trenutni angažman političkih lidera BiH u razgovorima o ustavnim promjenama i dao im podsticaj da i dalje ostanu ozbiljno angažirani i postignu trajne sporazume, na osnovu potrebnog političkog konsenzusa, koji će unaprijediti političku funkcionalnost i bolje pripremiti institucije BiH za izazove integracije u EU. \"\"\" STA je konkretno uradit za demokratsku funkciju naze drzave?Sve je ovo lupanje u prazno bez NAJVAZNIH reformi a to je ukinut genocidnu tvorevinu,entitetska glasanja. Nema za po nikakvu cijenu raspodijele drzavne imovine na entitete,to bi bio kraj nase drzave,naravno sva DRZAVNA imovina je drzavna imovina drzave Bosne i Hercegovine!Ma sve sto je Bosnohercegovacko je njeno i tacka! BiH4EVER!
Boze sacuvaj koliko ste nepismeni. Svaka recenica pocinje sa \"Upravni odbor Vijeća za implementaciju mira\". Ma dignite ruke od novinarstva i prihvatite se motike.
koliko je on u biti visok?