Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Dr.mr. Pobrisase nema veze svi znamo da je SPC saucesnik zlocina I utociste zlocinaca. Ne mogu da zamislim kakvo je njihovo poimanje Boga I kakva je to krvava vjera
Valja siriti poruke mira i u miru uzivati, ali kad u drzavi imas bar 50% onih koji nisu za nju, onda treba razmisljati i spremati se za onu drugu soluciju, suprotnu miru. Tesko da nas ista buha moze ujesti dva puta, ali imamo korumpirane politicare kao predstavnike u vlasti, i ne treba im vjerovati. Dovoljan nam je bio jedan Izetbegovic da nas desetkuje, a ako dodje do novog sranja, ovog juniora pod hitno ukinuti. U sef s njim ako treba, ali mu ne dozvoliti da se mijesa u bilo sta.
Vidjeli smo jucer poslije presude koliko je narodima na ovim prostorima do pomirenja. Na drustvenim mrezama i portalima sve je prstalo od kajanja i oprostanja. Proslo je vise od 20 godina a mrznja je jos uvijek tu kao da je rat tek poceo.
Ma nije problem oprostiti Puljicu. Balija ce oprostiti sve - genocid, konc. logore, mucenja, silovanja njihovih majki, sestara, rodica... bas sve ce oprostiti. Jedino sto Balija nikada nece oprostiti je uspjeh svoga brata. Na cetnike nije ljubomoran, ali je ljubomoran kada mu sunarodnik uspije u BiH ili inostranstvu - umjesto da kaze: Hvala Bogu, bas mi je drago sto je uspio nas covjek - on ga pljuje i najradije bi mu sve zapalio. Ne razumijes ti Puljicu sta je Balija.
puljic je zasluzio da ga pomiluje kacavenda
@serbicaD Pa vjerujem da se oni miluju i ovako, bez da zasluze.
ko te jebe puljiću. Oprosta i zaborava nema. 8372 !!!
Aha , evo opet red katolicanstva , vrti nas klix redakcija , k'o na ringispilu !
@Gurabbija , nema to veze , sutra ce biti " vlasnici " muslimani , pa pravoslavci.... Samo nek se para obrce !
FALATI JARANEMOJ