Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Put mladih muslimana , jako opasan put :)
ja sam antifasista, poznato mi je da su se neki moji borili za hitlera, ja se javno ograđujem od njih, u svakom zitu ima kukolja
šta fali, vidiš da je to provalija, mos nastradati
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije postojeća zgrada uzrok puknuća ceste na tranzitu, nego potkopavanje nasipa puta radi izgradnje još jedne zgrade, što je vidljivo na 2. i 3. slici.
Inace tranzit je sjeban do P.materine Srpskim šleperima sto iz RS-a ( punih građe) sto iz Srbije,jos kad se tu dodaju autobusi koji idu iz I.Sarajeva ...jbte ujutu ne mozes proci od srpskih auta sa Pala prema Lukavici i obrnuto... niko nece preko Trebevica...pogotovo zimi jer srbi tu dionicu haman i (NE)ciste...jednostavo tranzit je UNISTEN !!!!!!!!!!!!
p.s. i da NE zaboravim, kamiJone Euro asfalta... koji po vas dan štraftaju gore (prazni) dole (puni) puni k'o šibica natovareni špljakom !!!!!!!!!!
Prolazim ispod zgrade i konstatujem da odavno ružnije fasade nisam vidio . Neka paša sada odradi potporni zid, sanira cestu i vozdra. Čemu drama.
Na to dijelu tranzita radio ko sra hoce!!!! Malo prije odrona neko je rovio po cesti (uvodili u kuce preko puta "NESTO") sto je vidljivo i na slikama,zatom kod radija ST.grad opet neko "NESTO" rovi, radovi kod Jevrejkog groblja komad afalta firma Harysko je radila ni manje ni vise nego 3 debela mjeseca a reki svega par dana ...sad ja vas pitam koliko se npr. autoceste moze napraviti za 3 mjeseca sa svim zajebancijam ?
od brdo nizbrdo
Ovo je klasicna prevara! Na tom dijelu ce se praviti Benzinska pumpa i to je investitor namjerno uradio kako bi se krenulo u realizaciju gradnje benzinske pumpe. Vidjet ce te sta ce se desavati. Ide tu Ahmetspahic pumpa!
Ma memli strana. Tu sve teži ka miljacki...
Put mladih Muslimsna hehehe :D Sarajevo-glavni grad svih konstitutivnih naroda... Distrikt pod hitno!
Sigurno, desava se kada se nestrucno obavljaju radovi do saobracajnice, desava se da cijela visespratnica mora biti iseljena zbog radova na novoj. Valjda je komisija mjerodavna da utvrdi cija je greska i da se to sanira sto prije.
Što je još gore nepregledna je okuka tu i ako ne popravi mogli bi pročitati naslov tipa : težak udes... Lično sam neki dan mogao glavu izgubiti zaobilazeći taj odron.
Kako stoji u odgovoru upućenom našoj redakciji, Ceste FBiH su uradile ono što je u njihovoj nadležnosti. "Postavljena je saobraćajna signalizacija kojom su obilježena oštećenja i kojom se reguliše saobraćaj na oštećenom dijelu puta", rečeno je iz preduzeća. Kakva crna signalizacija? Jedan znak ste stavili odmah do napuknuća i to u krivini! Da bi prošao moraš ući u suprotnu traku i moliti Boga da neko ne naleti iz suprotnog pravca sa koje nema nikakve signalizacije. Znači katastrofa!
prodajem kuću u ulici put mladih muslimana, u odličnom stanju, nije puno prešla
A mi iznad ove najnovije rupčage ne možemo dobiti dozvole jer nije usvojen regulacioni plan. Mati mila, pa možda i bolje da potonemo, bićemo bliže Opštini.
ova nova arhitektonska struktura ce popeglati Sarajevo
Dobili su tip-top lokaciju i napravili kafenasto g*vno od zgrade. Ovaj objekat izgledom odgovara samoj periferiji grada, a ne strogom centru. Prozori pola sa pola metra itd.. A vec su uspjeli napraviti konkretnu stetu gradu.
samo se pitam kolike kablove za struju i cijevi od vode kanaliz su instalirane u sarajevu