Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha,vidi ove bosnjacke verzije Emila Vlajkija.
Samo što je vlajki malo ljepši od ovoga...
O ukusima se ne raspravlja :))
Ma jah, trebaju ljudi provesti decenije zajebavajuci se sa cetnicima, zato sto takvi kao ti nemaju muda javno preko medija proglasiti cetnicke sudove nelegalnim i politikantskim? Imas li ti Pudaricu i tvoj jebeni Lagumdzija muda reci da od danas ne priznajete jurisdikciju cetnickog suda i imas li muda traziti javno od suda BiH da podigne optuzbe protiv ratnih zlocinaca Borisava Jovica, Dobrice Cosica i stotina cetnika koji jos uvijek hodaju slobodno a u BiH su pobili stotine i hiljade nevinih?
@posteno lazuci, a onaj cetnicki sud iz Beograda ti je multikonfesionalni, sud, a ne iskljucivo sud pripadnika ortodoksne pedofilske vjere, koji masovno stite zlocince iz prostog razloga sto tamo vecina jesu zlocinci. Ako neki nisu ubijali, onda su isli u vikend pljacke, a ako nisu ni to, onda su krali zajednicku bivso YU imovinu. Kako god okrenes, supak Europe u koji se slijevaju sva govna europe i taloze pomocu Save i Dunava, je iskljucivo supak Europe koji smrdi.
I malo dijete vidi da je ovo sve montirano i ispolitizirano.
Ova presuda nije realna vec je politicke prirode. Uz manjak dokaza Srbija je osudila nevinog covjeka kako bi izjednacima ulogu agresora i zrtve.
A ko je ovaj
Pravica ili krivnja pitanje je sad a što reći na mješanje u rad sudstva prijateljske nam države srbije pudariću Da li je neko rekao da se pravi spomen obilježje na kazanima?
Majku vam jebem smrt srbiji
DOK GOD SE PASALUK NE RASTOCI NA BAREM CETIRI DIJELA, NEMA ZIVOTA NA BALKANU. PASALUK JE IZVOR SVOG ZLA NA BALKANU, BEZ PASALUKA BALKAN BI BIO SKANDINAVIJA.
Sama činjenica da zločinačka Srbija procesuira ovaj slučaj dokazuje njeno učešće u ratu.............To je bio legalni i legitimni napad na neprijateljsku vojsku...............JNA je skinula petokraku 21.11.1991. po naredbi iz Beograda............samim time je prerasla u srbo-četničku vojsku i kao takva bila je neprijateljska vojska i legitimna vojna meta na tlu RBiH međunarodno priznate države............
ali pazi; izgorjeli pismeni dokazi da je Ilija kriv tokom bombardovanja Beograda.. -lazu i znaju da u to bas nitko ziv ne vjeruje,ali lagat ce do sudnjega dana.. koji smo mi baksuzi da zivimo pokraj takvih govana...
Gosn. Pudaric, jos jedan borac za selektivnu pravdu, tacnije pravda za sve muslimanske zrtve, a ne zrtve muslimana.
Oslobadjaju se zlocinci a Ilija treba da kaznu trpi. Naravno da se ocekuje zrno razumijevaja i konacnog rada organa drzave. Ostaje da se vidi...
Naravno da mu se treba pomoci, i to sto prije... Oni koji su zasluzili zatvor slobodno setaju ulicama... Nazalost!
Sud u BG je pokazao pristrasnost i privrzenost, ali pravda uvijek dodje na svoje
Pravda uvijek dodje na svoje, tako ce i ovo doci..
kako reče gđa Jurišić sud u Beogradu je ovom presudom izgubio kredibilitet
Žalosno je što je Jurišiću presuđeno ovako kako je presuđeno, nadam se da će ubrzo pravda doći na svoje, pa kako tako