Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi roditelji, takva i djeca, jer iver ne pada daleko od klade... A kakva je vecina roditelja najbolje vidimo po stanju u drzavi koju neuspjesno vode vec 20 godina
Kakav ambijent jadan ne bio, pa pogledaj nam ambijenta, ljudi jedu iz kontejnera, penzići sa 40 godina nemaju ni 600 KM a Bakirovi sa nekoliko godina staža preko 2.200 KM, nezaposlenost, prosi se godina po ulici da bi se liječila djeca, Bakir samo gleda njega i ostale Izetbegović, ženu smjestdi na najveću funkciju u Koševu a narod neka pukne i umre. Vidiš li ti kakav nam je ambijent, dobro nismo svi poludili ali nismo ni daleko.
Sebijina, valjda i Bakirova ćerka je , gdje je - najmanje potroši mjesečno 40 minimalnih bosanskih penzija!
Tužilaštvo bi da se na njega ne vrši pritisak objavanma imena roditelja djece koja su organizovala i učestvuju i danas u maltretiranju svojih vršnjaka, pa čak i prijetnjama nastavnicima i profesorima. E, neće moći! Štitite te protuhe i njihove roditelje na štetu onih čiji roditelji ne pripadaju stranačko- partijskom krim miljeu. Došlo je vrijeme da naroduzima pravdu u svoje ruke. Bolje je sa mirom, nego palirom, Tužilaštvo bujrum!
Ma treba samo nožem malo prošarat šošone po nozi. Takvi si imuni na riječi: "Nemoj više molim te; Šta sam ti uradio pa da me napadaš; Zašto to radiš" ili na opomene škole i profesora. Samo kromanjonska lekcije kod takvih čudovišta djeluje.
Ja sam svom djetetu kupio noz za "samoodbranu" protiv SADISTA i "klanova" .... koji se priklanjaju "jacem i novcano bogatijem" .... i da zabije direktno noz u nogu sadistima ako krenu na mog sina. Bolje noz da ozlijedi nekoga nego da kupi automatsku pusku pa izvrsi genocid po skoli a da ja ne budem upoznat o tome pa saznam na vijestima. A skole i ministarstva ..... kao mali ja sam to naucio da su to UNPROFORI ..... . lazu vas i tjese da necemu sluze a ne sluze nicemu.
svaka čast na komentaru.
g20000 Svaka čast za komentaar. Savjetujem da svi nosimo u tašni ili džepu najmanje nož ali ako imamo i pištolj i sl. U ovoj Federaciji niko ne misli na građane, Izetbegović misli samo kako što bolje smjestiti ženu na najbolje mjesto u bolnici i hebe ga se za sav narod. Policija osim što izađe na mjesto zločina a do tada je ni na mapi, nikome na intervenciju ne ulije sigurnost nego dođe na vrata razbojniku i moli ga, preklinje da se umiri. Prepušteni smo sami sebe, oućje u tašnu i na ulicu
Ne potiče naš ambijent nego evo ko sa sajta škole u TUzli, iste one koja je ubila malog mahira: &CITAT: Međunarodna osnovna škola u Tuzli je potpisala Protokol o saradnji s Federalnim i Kantonalnim ministarstvom obrazovanja.
Dakle odgovorno je federalno i kantonalno ministartvo obrazovanja ! KRIVIČNO ODGVORNO. At smradu Šetiću predsjedniče asocijacije samo zato jer si SDA si poturen DA NAM BASAŠ PRAŠINU I DIMNE BOMBE U OČI !
Porodica je primarni vid socjalizzacije, odgoja, pa onda ide dalje, skola, vrsnjaci, tv isl. Nikad ne vjerovati u potpunosti svom djetetu, kontrolisati ga u granicama. A sto se tice naseg drustva, danas objavise spisak djece koja su zlostavljala i dolise ulje na vatru, ja en vidim razliku izmedju zlostavljace i onih onakvih komentara ispod...
Ovi komentari su pokrenuli lavinu. Poslije lavine će se pojaviti ljudski smrad i talog. Da se ovakvi spiskovi i ostali mateijali ne pojaviše, škole bi i dalje sve skrivale pod tepih, a tužilaštva i ostali bi mirno spavali! Ta djeca zlostavljači i njihovi roditelji nemogu izbjeći kaznu. Bolje je da presudi legalni sud, nego ulica. Ulica neće imati nimalo milosti. Jer osumnjičeni su već i u drugim sferama ovog društva na vrh nosa svojom bahatošću i na ivici normalnog ponašanja!
Mislim da nam je svima vise preko glave svakog vida nasilja pa i ovog iza skrivenih i otvorenih profila, djeca zlostavljaci treba da snose posljedice ali ako ih odbacimo napravili smo buduce kriminalce, a ovako se mozda i sprijeci, ali roditelje kazniti novcano i to dobro. Nije trebao Mahir da se desi da bi istina izasla na vidjelo, tu treba kriviti sve tamo zaposlene i i djecu pa donekle i same roditelje koji su moazda, kazem mozda mogli sprijeciti najgore. @alejalipa92
u bih vrsnjacko nasilje i uopste nasilje nije prisutno samo proteklih 25g.u biu v.nasilje i uopste nasilje traje mnogo duze.u sarajevu su prijre 45g djeca ci su roditelji bili funkcioneri i oficiri prodavali radnickoj djeci ispre skola cigle i maltretirali ih na razne nacine.to je bila javna tajna i niko nije smio da se suprostavi. nasilje nije na vrijeme suzbijeno i danas se samo omasovilo.svi mi to znamo i svi glavu okrecemo dok se nama ne dogodi.
Sa takvima se moja generacija baš obračunala i bili su manji od makovog zrna. Ali takvi su sada svojoj djeci dozvolili ono što im je inače oduzeto. Takvi su dobijali baš dobre batine od muških i nisu smjeli ni da progovore roditeljima o svojim" ranim radovima". Sada je situacija van kontrole. Policija je prinuđena da bježi od takvih huligana. Nemaju leđa kod svojih starešina i tako do vrha u lancu!
Ima li sta klix reci u vezi ovoga http://bit.do/bH69Y short url na avazov tekst povodom govora mrznje na portalima
@dis2 klix je svjestan da bi ukidanjem komentara posjeta znacajno opala a sa posjetom i $$$
Avaz nema pravo na bilo kakav tekst o ovome. Sami su kanđama hizmećara!
Previse se politike danas umjesalo u sve grane drustva.
Prljave, kriminalne i samožive! Sve što je van vladajućih 5% je fukara, goljo i nikogović! Znamo kako su postali bogati, obučeni i kogovići. Otimanjem, ubijanjem i proterivanjem!
u americi postoji jedan termin affluenza. kovanica je rijeci affluent, sto je pridjev koji znaci bogato/imucno, i influenza, sto znaci gripa. taj termin oznacava otprilike nemogucnost shvatanja posljedica vlastitih djela uslijed privilegovanog polozaja, a mladunci vladajuce kaste pate upravo od navedenog. sam termin je kombiniran s influenzom, zato sto ima obiljezja epidemije. kupljeni drustveni polozaj i obrazovanje proizvode ovakvu moralnu propast i forsiranje zakona jacega.
Bravo! Samo kod nas bi se reklo: " Našla se svinja - u čem nije bila"!