Jedni ih štite, drugi strahuju
1
Psi lutalice u Sarajevu napali 10-godišnjaka
Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa i nije im neko rijesenje pse odvoditi na okolna brda, planine i sume. u nedjelju me je copor takvih lutalica napao na trebevicu. vise se ne moze nigdje otici na izlet, u voznju biciklom, setnju po planinama... sarajlije umjesto da kastriraju svoje kujice dozvoljavaju im da se okote i onda malene ostavljaju po sumama ili, kako se ispostavlja, u druga naselja. sramota!
Ovaj \"M\" je pravo \"inteligentna\" osoba hahah pa bolan pobrini se ti za tu djecu i te cigane. Uradi nesto korisno umjesto sto kenjas po sa-x iz tople fotelje. MI koji volimo pse uvijek cemo ih spasavati od DZUKACA kao sto si ti. Ne palamudi vec se pozabavi svojim zivotom seljacino!
Šuti majke ti paglu si!!! Kod Tita nije bilo lutalica niti ovakvih problema. Vidio bi ja tebe da tebe i tvoju djecu preko 10 pasa svaki dan napada ispred tvog haustora. Pokrij se tim paglu ušima.
ja fakat ne kontam sta treba da se desi pa da se dzukele sklone sa ulice
N.A.J.E.B.E.M IM SE M.A.T.E.R.E. AV MAU, fino neka pokupe pse i kuci ih odvedu!!!
zakon POSTOJI, ali se ne sprovodi. Mozebit zato sto je jedan sveta knjiga proglasila 2 zivotinje za peksine (jedan je pas) pa zato nece niko da se posveti tome. A kako vidim ove komentare... kako ocekivati da se i sprovede.
je li to m od manijak??? Lijepo je kriti se iza slova a javno prijatiti i prozivati covjeka koji se imenom i prezimenom bori za zastitu zivotinja. On je odabrao cemu da se posveti u svom zivotu, a ti se posveti tim problemima koje si navao (prosjacima itd i tome slicno) A druga stvar, vaspitaj svoje dijete da ne gadja pse i da ih ne malteretira pa sigurno nece ni oni njega dirati. I neka psi grizu svako deriste koje ih maltertira!!!! i po mogucnosti njihove roditelje koji su ih jako lijepo vaspitali!!!!!!
Pa zašto taj Aldin nije našao pravo rješenje i smjestio pse negdje... čuj što se pravi pametan, ponovo ih vratio na ulicu... i ko je on uopšte, ko mu je to dozvolio?! Znači, dok ne bude žrtava, nikom ništa!! Naravno da mi je žao životinja, ali ne smijemo se dovesti u situaciju da građani budu ugroženi. Nadležni organi se moraju pobrinuti za nastalu situaciju, a ne da se neki balavci prave brižni i pametni, to su delikatne stvari, pa ljudi, nismo u srednjem vijeku, ni na divljem zapadu!!!
je li ti to sapun cesto ispadao dok si se tusirao?
ti si bolestan i iskompleskiran degenerik...
moj ti, puno vas je sto hodate gradom bez terapije, jos malo pa ces poceti hodati ulicom i pricati sam sa sobom... znas sta kazu, ko ne voli zivotinje - ne voli ni ljude. Srecom pa se vise ne puca, bio bi potencijalni kandidat za Haga ili drzavnig suda.
kurceviti stvoru, kao 1, lutalica nikad nece ujesti covjeka bez razloga... jako su plasljivi upravo zbog dzukaca na dvije noge!!! 2. mozda je ujelo veceg dzukca od sebe... sjeti se clanaka iskopanih ociju na zivotinjama, spaljenih, bacanja macaka sa visokih spratova... bacanje petardi zivotinjama pod noge, stavljanje zivotinja u kutuju i ubacivanje petardi... Ne, ne, ne rade to djeca, ona su nasa i vaspitana su. Da se ja pitam, a srecom se ne pitam, nadrlala bi rotidetlji tako vaspitane djece. Ili bi platili drasticnu kaznu, ILI bi ubacili svoju djecu u kutije pa im petarde ubacivali.
ti si bolestan covjek (ako si uopste covjek) i nabijete na neku stvar taj u kojeg se kunes. Srame te bilo!!!! a ramazan!!!! Trebaju misli da ti budu ciste!!!! Svakavih ljudi!!!!
i ti se u seljacine upisao. Vucjaku je samo kratak fitilj i pun mu je kufer vaseg primitivizma.
......pa, ovi psi biraju samo članove njene porodice:/