Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dogs Trust urinira po nama već 10 godina i zgrće ogromne pare. Poserem im se u stau.
Hoćeš da kažeš troši ogromne pare DogTrust,al samo svoje pare troši.Maloumne su ti izjave,na kraju,kako to oni, po tebi, "zgrću"lovu?
Prvo Solomone ne skreći sa teme.Ovdje je riječ o Dogs Trustu i njihovim lezihjlebovićima.Poginule, ranjene i demobilsane borce ne uvlači u priču o ovoj pljački i uriniranju od strane gore navedene organizacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Psi lutalice skrnave šehidska mezarja u Sarajevu - Ostala groblja i mezari nisu sveti?!?! Uostalom ko je umješan u čuvanje i održavanje, dobro je da i obilježja mezara i grobova nisu pokradena. Bravo za SDA!
Nisu za skrnavljenje odgovorni ni psi ni DogTrust nego uprava groblja, koja nije adekvatno zastitila groblje i ne educira svoj osoblje na nacin da se na grobljima ponasa sa pijetetom. Ako nadjete neku stetu oni ce okriviti pse lutalice, masne fleke na spomeniku nisu od njihovih kosilica koje su cistili sjedeci na spomeniku nego to ptice nosaju konzerve sa ribljim uljem pa ga prosipaju po spomenicima, nisu oni hraknuli na spomenik nego to narkomani nocu orgijaju, ali ipak nisu narkomani razrusili sve zardinjere na nekoj parceli nego to snijeg i led sve redom ... Radnici pokopa hodaju po spomenicima cak i pred ljudima, na sprovodu, ali ako ploca pukne objasnice vam da je to vakum u zemlji napravio ... i da ne nabrajam. Dakle, umjesto hajke na pse lutalice, u ovom slucaju treba uprijeti prstom u odgovorne za cuvanje i odrzavanje groblja.
Tendeciozan tekst Klixovog "pisca" M.N." Psi lutalice skrnave sehidska mezarja "Kao da pasa lutalica nema i po drugim grobljima,svih konfesija, pa je potrebno naglasiti sta cine po sehidskim mezarjima, i time otvaraju prostor za lajanje psima sovinistima .
Bakire karino cuke ti skrnave babin mezar..
el-mehdi Da jedem to što si spomenuo - mati bi ti davno nosila crninu!
Svim mrziteljima pasa želim da im se zlo koje rade ovim jadnim životinjama vrati na djeci..
pa kasu sehidi bili mange i borili se protiv oni vukodlaka morete ivi smajsere uruke pa se barem stim djukelama porafalat. zayebi zakon koji je glup
cuj dno dna.. nema dan, bezdana rupa
dna
Dogtrust, aw aw, meow meow ili sta vec... Sve te lutalice koje vi branite treba pretvoriti u sapune, a vas u organizaciji je... u pakas!!! Jebo te, u koji god evropski grad da odes, pocevsi eto od zagreba i ljubljane, nema niti jednog psa lutalice na ulici... Pa nije vam sarajevo zoloski vrt pic... vam materina!!!!!!!
piscu ovog teksta je.bem mater mrtvu. isto tako i čitatelju koji se javio redakciji da prijavi ovu nebulozu..
isto tako i vama koji minuse pucate. :*
@Ps1991 Jadniče....
gdje su sad brankice rudan i aide feraget kad se psi pisaju po mezarjima nasih sehida..nisu one bile u ratu u Sarajevu nego u Londonu i Beogradu
Ovo je problem, ali veći je problem koji imaju živi, posebno djeca. Kovači su imali čuvara nakon eksplozije kod mezara predsjednika Izetbegovića, njih psi izgleda ne zanimaju, samo bombaši. O Dogs Trustu neću puno, samo da je bilo bolje kad njih nije bilo. Sigurno mislite da oni rade kako bi se ukinuli kad se problem riješi? Što li nema humanitaraca i sredstava za gladne i za zapošljavanje?
HVALA TI BAKIRE I ALIJA USRANI
Od sad vise cijenim pse lutalice :D
I nihova je zemlja koliko i nasa. Neka zivotinja, ljudi su gamad
Sve je pocelo ici niz brdo kad su se hrvati iselili iz sarajeva
Pa sto su se iselili? Iselili su se svi koji su imali neko bolje rjesenje osim onih koji su poslusali Dr Dabica.
zrinjskiprvak44 Pa neznam da su se iselili više od iseljenja iz Lištice, Duvna, Livna itd? A vidim u Hercegovini miševi i pacovi na dvije i četiri noge počeli da ujedaju i po ulicama. Sve kada saberem - sarajevske cuke su mila majka!