Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EzDeAa hocel tooo, trebal pogurat... Nemojte samo od blijelog hljeba da zivite, zaradite nesto i radom
Samo kod nas ima da se prijaviš danas i sutra možeš odmah glasati u tom mjestu. Brate nek se vrate tamo odakle su i neka glasaju do mile volje ali neće niko iz grada na selo !!!
De rijesite vise ovaj problem. Treba kazniti one koji ne dolaze na sjednice i miniraju ih. Plata redovno lijeze na racun a oni redaju izostanke.
zakon donjeti u skupstini republike srpske......skupskina bih i onako nema nikakvih nadleznosti
Gubi se sa ovog portala idiote! Šta ćeš ovdje, stvarno si kreten i lupetaš na svakom koraku. Po tim zakonima parlamenta BiH imaš ličnu kartu BiH, i pasoš BiH, registruješ vozilo i uzimaš registarske tablice BiH, i plaćaš PDV kad god šta kupiš, i carinu po zakonima Parlamaenta BiH plaćaš itd., itd. NEGO BOLJE NAĐI KAKAV PORTAL U TVOM REZERVATU, AKO KAKAV IMA, ALI OD NAS FUCK OFF RETARDU, ZAR NE KOPČAŠ 100 PUTA TI KAŽEMO.
sta vi jedete lude gljive?...sta bulaznis kakvo placanje kakva bih...sve sto radim radim u republici srpskoj...i vozacku i dokumente i pdv lijeze na racun republike srpske....stvarno nema nikakve potrebe za zakonom na nivou bih
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
SDA nije vam ovo rad od kuce... pojavite se i zaradite te plate
Doce ovi iz SDA da rade posao za koji su placeni!
ajde SDAovce manje bijelog hljeba a vise raditi svoj posao...
trla baba lan....da ubere dnevnicu i dodatke.
Ma kakav kvorum, kome ovaj Kenjac maze oci? Ovima iz RS-a nije stalo do usvajanja zakona, sto laze bezveze
Njima ( "ovima iz rs") je stalo do ovog zakona, to je dio dogovora Dodick - Zlogumdžija. Informiraj se malo, pa piši, živ bio.
Valjda ce se SDA-ovci smilovati i doci na sjednicu kako bi postojao kvorum za odrzavanje. Samo opstruiraju i miniraju rad a uzimaju platu preko 5000KM.