Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hajd Tito vrati se na desetak godina pa opet odmaraj...
ma ja se samo sjecam djetinjstva u drzavi kojom je tito komandovao, a star sam ja da me zoves decko :-)
fala/hvala lijepo/lepo :-) takodje sve naj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Živio drug TITO
Ma ja u pravu si......sad jedes zlatnom kašikom doručak, srebrenom ručak i bronzanom večeru. Idi Bakiju i njegovom taji koji mu je u amanet ostavio stranku, zahvaljuj do mile volje
@semum popusi kitu Marsalu Titu
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ma sta ce nam
UH ja procitah "Prvomajska bludnica"
Budnica je potrebna našoj omladini da se probudi iz kapitalističkog lažnog sna i da se naoruža znanjem da bi zemlju oslobodiila od robovlasnika.
Meni to izgleda kao Zenička prvomajska bludnica.A to je ono kad ne znaš ko te i kad a i nije bitno dali je to HDZ,DF ili SDA .
Slavi se praznik rada,a pola nas nema posla hehehe
bravo zenica i bravo za naslov; duhovit je
kakav glup naslov. kao da ovdje niko ne radi. postoji radnicka klasa koja radi vise nego sto je radila ona prijeratna. a ovi sto se vode kao nezaposleni vecinom rade na crno. sve u svemu postoji veca potreba za borbom za radnicka prava nego ranije.
naslov je parafraza od : sve je isto samo njega nema
Sretan svima 1.maj
Ima radničke klase I te kako, ali nema sindikata koji bi je zastupao da ne radi za crkavicu
Gospodo, da nam živi, živi rad :)