Salmir Kaplan, SDA
0
"Prvo presuda, pa obilježavanje"
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobri im kadrovi he he he sve vilenjak do vilenjaka, jos se i pozirat za slikanje naucilo. Tipican SDA kadar po receptu od 10 uzmi najgoreg i pokusaj napraviti kvalitet. Ali dobro je njima, uhljebljeni, nista ne rade prodaju jeftinu demagogiju, uredno kuci nakon 8 radnih sati .......
Veliki si papak i ne znam da li si sposoban da pregovoraš u ime bilo koga, gosn. Kaplan ! Dok takvi dobijaju važna radna mjesta teško ovoj državi!
DOBRA IZJAVA SVAKA CAST!
ima facu taman za novokomponovane ploce! E, seljacina, nikad se ovaj grad i zemlja nece povratiti. Doduse, zemlja j eseljacka vec generacijama, jel\' se pocne stvarati obrazovano drustvo dodje rat i ispliva pogan na povrsinu...i zavlada. Mladi SDA kadar, ccc, u sumu!
Koja demagogija, behmen nema uticaj na rad kantonalne policije. Tihicevi kadrovi se ne mogu ponasati drugacije od njihovog sefa stranke koji je iznio stav da se u dobrovoljackoj desio \"zlocin\"
zar nije tihiceva sda dala dozvolu za okupljanje, odnosno celni ljudi mup-a koji su samo stranački poslušnici?
Daklem i Behmen je u stvari dobar komad soviniste. Samo da se zna. A ovaj Kaplar bi mogo kupit kaput i u Armaniju...vako mi lici na \"shanera\"
Kaplane, legendo, ne daj smetljarima da se kurče!
Opet nevjerovatna poređenja,porediti slučaj dobrovoljačka sa jasenovcem,svašta. Potpuno se slažem sa dotičnim gospodinom,eventualno odobrenje poslije presude,za sada to spriječiti jer je to provokacija.
Kome treba ikakva presuda za obiljezavanje bilo cega??? Nema ni za Jasenovac nikakkve presude pa sa obiljezava, tornjajte se vise u pm, imate li pametnijeg posla!!!
pa naravno da je Behmen Gradonacelnik,,nece biti neki seljak iz SDA,,i on nije za tebe samo Behmen ,vec \"G-din Behmen\",,tvoje stranacke kolege mogu biti nacelnici samo po kasabama, a u Gradovima na vlasti je SDP,,,Sarajevo,,Tuzla,,Bihac,,a nakon Izbora 2010 i u cijeloj Federaciji
kaplan je jedna pozitivna licnost,covjek je visokoobrazovan a ne ko vecina u raznim strankama kupili diplome i sole pamet jadnom narodu.
ma neki jetim, doveo ga Tihic ko kondom
uh ko je sad ovaj Kaplan
ima jos normalnih u sda, dobra reakcija i deklaracija, ovaj skup je cista provokacija i a.gresija na sarajlije i grad sarajevo! dodik trazi neku ka.tastrofu, ocito je da su pripremili njegovi spe.cijalci neke incidente i ub.ijanja!