Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo, nije ambasada zauzela cijeli kampus studentima je ostalo jos jako puno prostora, samo kad bi im nase vlasti htjele, na primjer od novaca dobijenih za taj komad zemlje, popraviti brojne preostale rusevne zgrade kampusa :)))
... a prije abasade SAD je na tom mjestu stajala jako lijepa zgrada, kasarna ...
... pa razgulise sve ...
zastava sibol fasizma to bosnjake pokreci i budi im nadu u novog hitlera
Kao Bosanac-Amerikanac, ja sam danas dvostruko ponosan.
E baš je ružna..,ali da je prislonuti dvije munarice bila bih puno ljepša pa nebi bilo veze što su zidovi veliki a i lokacija bi bila super!!! Hebo li vas patak.....
Zastava Texasa, jer je vlasnik Trilanda iz Houstona. Lični prijatelj Mr Žbuna , koji mu je i sredio kupovinu tog prostora ZAVRTANJEM RUKU našim političarem od istog Busha.
Pa neka bude sa srecom ovo otvaranj.
A ima i palestinska na Sirbegovicevoj zgradi...
@zastave Nije Chilea nego Texsasa! Stas se obradovao! :D
gdje zastava bosne,pored ove zastave,oni nedaju da se stavi druga bez njihove,
Moje novo radno mjesto....
Rek\'o bi ja onom Chavezu neka nosi svoju zastavu ispred Alte, sad kad je Amerika digla svoju
u krugu od samo nekih 500 metara imamo 3 različite zastave... kao prvo nasa Bosansko Hercegovacka.. zastava SAD i zastava Čilea (ne razumijem sta ce ona svemu tu.. et kad budete imali prvu priliku da prodjete pored trznog centra Alte na Marin Dvoru, pogledajte na Altu od strane Inn.a pa cete vidjeti) ako ko zna nek se javi xD
A GLUPE VLASTI I GLUPI NAROD SUTI I GLEDA I TREPCE OKICAMA.
Pozdravljam - najbolja lokacija, najboljim prijateljima
Okupatori nista drugo.