Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba ove ljude podrzat, makar bit tu malo s njima, na par sati, donijet burek, nesto tako, da vide da nisu sami... to bi stvarno bilo lijepo, makar malo solidarnosti medju obicnim narodom.
Ma kakva majorizacija lol, to je samo politika svi imamo iste probleme i isto zivimo samo sto su se Hercegovci nesto sad digli, a ne mogu ih ni pravi Hrvati... no vratimo se na problem, samo mi je zao ovih ljudi oni misle da ce se nesto promjeniti sto su dosli tu ali nista dok svi zajedno ne stanemo na noge, da trazimo promjene ali samo NASILNIM protestima hebiga nista se ne moze mirnim postici.... SVI NA ULICE, TRAZIMO 1 PREDSJEDNIKA SAMO PATRIOTU !!!!!! AKO TREBA MOZE I RAT !!!!!
Kakoli če tek biti kad demobilisani borci dodžu pred vladu neka im je bog na pomoči i neka vide kako je vladati lahko je kritikovati iz opozicije da te sada vidimo na dijelu SDP kako je sa narodom
Nije to zgrada Vlade Federacije nego SDPa kome Vlada plaća milionsku kiriju. Naravno prvo se namiri SDP pa onda ne ostane za uvezivanje staža radnicima. I opet će oni kukati da imaju dobru namjeru i volju ali da fali para. Je treba za crne limuzine i Lijan_ovića podsticaje da može platiti glasače na izborima. Ko je ovde lud ko zbunjen. Normalnih definitivno nema!
@ yah potpisujem
\"stvarno me zanima sta su cekali ovoliko godina\" pa sve ovo godina je bio hdz na vlasti. posto vise nisu na vlasti natjerali su ove radnike da dodju da strajkuju. a do sad su radili na \"crno\" primali place nisu placali poreza ninikakvi dazbina. dobili milion marakaod \"irackog duga\" a veze sa njim nemaju. i sve je bilo dobro dok je hdz bio na vlasti.
stvarno me zanima sta su cekali ovoliko godina
treba i gore. eto vam, opet ste iste izabrali Narod zna ! fuj.
Klime uredjaji, ko god je postavi ovako po zgradama m a t e r mu usta! FUJ FUJ FUJ STOKO , OVIM NASIM BOSANSKO HERCEGOVACKIM KLIMA UREDJAJIMA CITAV SVIJET SE SMIJE, OVO IMA JEDINO U RUSIJI I AVGANISTANU RIJESENJE JE MASOVNO KRASTI PO ZGRADAMA I PRODAVATI ILI RAZBIJATI I STATI TOME U KRAJ
Zlajina \"vladavina\" nije ni pocela a vec su stigli prvi \"kamperi\" pred vladu! Bas me sad interesuje kako ce ih sdp-ovci \"spasiti\"!? Radnika mi je zao, svakako, nema tu napretka dok nas ne bude 5-6 hiljada ispred zgrade tj. dok istu ne OPKOLIMO tako da ni mrav ne moze izaci iz iste da ne bude zgazen!
Živjela Bosna, živjeli Bosanci volim te Zemljo tisućljetna !!!!!!
Idite kod incka nek vam suspezira dugove i gubitke.
Ko ove ljude majorizira da nisu bosnjaci? Da je \"ugrozenih\" brojcano 50% kao bosnjaka ,bosnjaka nebi bilo niti 1% u bih .Tesko ovoj bijedi jadnoj mozete cekat 5 godina 10 godina ali plata nema.
Znam da nije smijesno, ali samo nisam sigran jel ove godine il je ove godine ? A da se procita text prije objave, ne skodi mislim ?
populizam je oduvijek bio mac sa dvije ostrice.