Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed 1.mart.............do potpunog ukidanja nakaradne izdrkotine RS
Ljudi nema potrebe da vam ponavljam više:cyber mujo,ivo andrić,sinđelić su internet ratnici iz šume(a vjerovatno je u pitanju i jedan umobolni šumljak) koji preko tastature istresaju svoj očaj ,bijes i što je najvažnije NEMOĆ. cyber mitre dabogda se sutra zaratilo,nema više 150 tenkova oko sarajeva nabili bi vas nogom u roku od 24h zato molim vas šumljake ako imate damu(A NAŽALOST NEMATE) da slobodno zakuhate kakav belaj.Za razliku od aprila 1992 više nismo nenaoružani :)
samo nas Srba je u Bosni po onom vasem laziranom popisu za referendum milion ipo(da ne racuna jos 8 istocno koji bi se odmah umesali glupane), a kad ste 92 posle Alijinih reci"zrtvovacu mir za rat i muslimansku i nezavisnu bih", zapoceli rat, a mi poceli da branimo nase gradove, zene, djecu i civile od hiljada vasih Arapskih mudzahedina i balija koji su pristizali sa svih strana sveta, posle je bilo heljp nato, heljp, heljp, sadake, sadake, djenosajd, djenosajd, ti balija zaboravljas da ste se vi iz kukavicluka i poturcili kad ste izdali svoju vjeru, Bosnu i ubili poslednjeg Bosankog kralja, taj kukavicluk vam je i danas u genima, i danas 1 Srbin vredi kao 100 vas balija, i spremni smo svaki put(dace bog)da se ako treba i ratom oslobodimo, i nas i nasu zemlju od vas poturcenih muslimana, islamista i smrdljivih Azijata)kao vas je zvao nas najveci Bosanski, za neke Srpski(a za neke Hrvatski)sin, Ivo Andric)
Samo vi želite rat, glupani, a to će vam se opet odbit o glavu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH Cuj ovog bolida sto prijeti ratom i spominje nekakvih imaginarnih 1,5 miliona Srba. Pa glupane jedan glupi, jedva cete dobaciti milion na ovom popisu. Muslimana koji ce biti zakamuflirani pod raznim imenima (sto je jos bolje u slucaju rata - daje vam laznu sigurnost) - ima preko 2 miliona, u sta ces se takodje uvjeriti. Ne budali dijete smijesno. I u GRADU Bijeljini je bilo oko 60% Muslimanskog stanovnistva koje je odvajkada bilo gradsko. U citavom RSu, Muslimanskog stanovnistva u GRADOVIMA je bilo preko 50%. Cetnicke horde sisle s brda i protjerali ih. It's payback time
ova organizacija je golo govno,a i vjerovatno je tajno placena od nekog iz vana,donacije americkih bosnjaka su samo paravan....evo sta ce se desiti... prijavit ce se stotinjak hiljada bosnjaka u rs,na sta ce rs prijaviti tristo hiljada svojih gradjana koji sad zive u srbiji i stvorit ce se jos veca razlika...zivi bili pa vidjeli
@strahinja.banovic.1042 legendo ;)
Mogla bi da se napravi normalna drzava kad bi politicari htjeli, kad bi se manje tabirila politika, sirila mrznja i prestala prepucavanja ovakve vrste. Svako vuce na svoju stranu i trazi se krivac u onom drugom.Krivicu trba svi da snose, neko vise, neko manje.Tuga je ovo citat, zivjet u jednoj drzavi a ovoliko se mrzit. Da je sloge koliko je mrznje gdje bi ovoj zemlji bio kraj.Pozdrav svim:)
po najnovijim c.i.a(antisrpskim podacima)na njihovoj stranici, u Bosni je 48% poturcenih Srba i 37, 2% pravoslavnih Srba, kako svi znamo iz historije da se samo gradsko stanovnistvo Turcilo svakome ko pogleda mapu etnicke rasprostranjenostti stanovnistva iz 1981, videce da su Srbi vecina na preko blizu 80%, hrvati na 15% i mnogoljudno u ime islama razmnozene balije samo na 5% po gradovima,nudili smo vam Srpsku Bosnu i oprost izdaje, odbili ste, pozvali mudzahedine, napali nas i proglasili svoju muslimansku bih usred Evrope, pod pritiskom zapada smo vam nudili i Belgijski model i baliju gore da podsetim da su Srbi u Hrvatskoj bili samo 10% i, daleko od Srbije, u najsiromasnijim mestima, dok u Bosni je druga prica i po vasem laziranom popisu, gde nikad ne spominjete da je vas bilo 39% , a onda odjednom na popisu za referendum vas 43%, doselili se za par godina milion siptara, a?inace nas je bilo dosta vise od milion ipo, , jer pred referendum su se samo Srbi izjasnjavali kao yugosloven
Zasto me svrstavas u to ,, vas, vi, vasi" pobogu strahinja nisam ja nicija. Ja sam svoja, nisam ni njihova, ni vasa ni od onih treci. Ja sam samo jedna realna osoba kojoj kad se nesto ne svidja to i osudi i briga me sa koje strane dolazi.:)
SDS je kozmeticka opozicija Dodiku. Treba sve politicare koji su protiv Bosne i Hercegovine, a uzimaju redovno plate od drzave Bosne i Hercegovine pobrojati, i svakodnevno podsjecati da uzimaju platu od drzave BiH, a ako nece da rade za BiH, onda da vrate plate.
mi i placamo iz nase drzave Republike Srpske pod pritiskom zapada pola vaseg muslimanskog budzeta u Sarajevu, ako iko ikome treba sta da vraca to ste vi, navikli ste na porez od krscana, pa bi samo da od Srba i Hrvata otimate , a vi poturceni muslimani u Sarajevu nista da ne radite, e pa nece moci jos dugo tako! lopatu u ruke sine, pa ces imati da jedes, jer ja sigurno necu da ti dam!R.S radi, muslimansko Sarajevo se gradi, ne moze tako vise!
@strahinja.banovic.1042 ZAPAMTI DA RS NIJE NESTO STO JE REZERVISANO SAMO ZA SRPSKU POPULACIJU BUDALETINO
ma nemoj, da nije mozda za vas 7% balija sto ste se vratili u danas multietnicku Janju, prijedor i Kozarac!
ovde kod mene u bijeljini pre rata vas je bilo caak sveukupno sa celom Janjom 15%, grad danas po popizu sa zizbora je velik kao jedna muslimaqnska Tuzla, ali ja u Bijeljini izuzev par hodza sto su dosal sa strane vise nijednog baliju ne znam, na svu srecu nema ih i lakse se dise!
"Bit ćemo tu i nakon izbora 2014. godine, za razliku od Tadića. Bit ćemo tu i 2016. i 2018. Jer, ovo je naša zemlja, a mi smo njeni slobodni građani", navode dalje u Građanskoj koaliciji Prvi mart. kaze Suljagic, tebi je Suljagicu kao mentalno nestabilnoj osobi i islamisti koji poziva na unistenje i likvidaciju njenih milion ipo stanovnika Srba mesto u zatvoru i kao osobi zahvaljujuci kojoj su parama placenim iz I-Z. za jedan dan prijavljeni i dan posle odjavljeni u Srpskoj Srebrenici 4 500 sandzaklija na celu sa Zukorlicem, takvi zakoni gde bi ti Suljagicu na stotine hiljada muslimana i Arapa Sarajlija setao po celoj R.S.ne bi li tamosnjem Srpskom stanovnistvu oduzimao vlast i u ime beznacajne manjine koja kao sad u Srebrenici vrsi muslimanski teror nad hiljadama lokalnih Srba,, i ti bi da to prodje u celoj b i h, glasa onaj ko zivi negde, a ne Suljagiceva pokret pokretnih islamista i vehabija i ovo jeste Tadiceva i nasa zemlja, dok si ti ovde samo ilegalni muslimanski imigrant!
@Cyber Mujo: Odgovor na: ''1. mart - novi rat'' Bešlagić odgovara Pračeru: http://www.youtube.com/watch?v=cCirCB_XgG8
Pogledao sam video, dvojica marginalaca koji su se tada malo pitala.
@cia Ja sam samo protiv Islam-Bosne, a ne protiv normalnih ljudi. Međutim, upravo ta fundamentalistička politika je postala prevladavajuća u vašem narodu, a to je neprihvatljivo i za Srbe i za Hrvate. Više nikad pod muslimanskom dominacijom, upamtite to !
@Cyber Mujo ma gluposti pricas ali tvoj izbor.navescu ti primjer da se posvecenje tenka uopste ne razlikuje od tekbiranja ili velicanja francetica.ali to je davno proslo vrijeme i treba krenuti naprijed.i jos bi dodao da srbi nikada ali ama bas nikada bili pod muslimanskom dominacijom.pa glavni su bili u svemu u bivsoj jugu.vi ste samo istupili iz svih drzavnih tijela te 92-ge i okrenuli se ratu
Poslije svega šta se desilo,nemoguće je opet napraviti nekakvu novu SRBiH ili bilo kakvu normalnu državu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
TADIĆ JEDAN OBIČNI SKOČKO. a DA MU JE ŽAO 7-8 HILJADA KM JE POTPUNO TAČNO.
Okupirana teritorija Zemlje Masovnih Grobnica (ZMG) moguće je osloboditi samo ako GI ''Prvi mart'' uspije!
@Cyber Mujo teba pucaju paranoje ,popij tablete na vrijeme.bh je tvoja koliko i moja.
tako su neki pričali i '92.
@Cyber Mujo ne ponovila se.kad bosanski srbi skontaju da je bh njihova drzava da imaju jednako pravo kao i svi u njoj bit ce ok.lakomo su se poveli beogradom te kobne 92-ge odbijajuci rezultate referenduma i nastao je pakao.18 godina poslije taj isti beograd pere ruke ,i grabi prema eu ne obaziruci se na srbe koje su iskoristili da rasture svoju rodjenu zemlju i kucni prag.pamet u glavu ovaj put.nama je zajedno zivjeti
Za Koga - Za Allaha Protiv koga - Protiv Vlaha Zar vam nije jasno gdje sve ovo vodi ???
jomu ne rise i ti Bo ga ti.
*** te i allah i vlasi. svi ste vi ista govna u ovoj jadnoj zemlji, svi!
@Cyber Mujo ma kakav rat covijece??protiv koga?