Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko ovdje štiti interese i prava Muslimanskog naroda !
Emir Suljagić, lider ''Koalicije PRVI MART'' je heroj rata u korist Bosne i Hercegovine koji se nastavlja protiv Bošnjaka i Hrvata (drugim sredstvima) koji se okupljaju oko ''Koalicije''. Ponuđeno je i Srbima povratnicima da se priključe, ali osim u Trebinju i BLuci, nema odgovora. Niko od Srba povratnika ne smije ili ne želi priključenje ''Prvom martu''.
Ako SDA ne pokrene pitanje vitalnog nacionalnog interesa i u krajnjem slučaju ne bojkotuje sjednice onda su isti kao i ovi iz SDP I SBBa, džaba im se pravdat da su glasali protiv jer nisu iskoristili sve što su mogli E da vas vidimo jeste li svi ista bagra ili niste
IZDAJICA BIO KO SE POJAVIO!
Bravo 1 mart e da vidimo koji ce izdajnici glasat znamo za scepine da ce glasat to sigorno al za zlajine jos neznamo.
Pa dokle ovo vise ide...
Znači Dambo Sulejman i Genjac ponovo dokazuju da nemaju ni malo stida!
SDA stiti interese bosnjaka samo kad njima to odgovara a inace ih to ne zanima, standardno